web analytics

Vitamina B3 sau niacina

Vitamina B3 sau niacina

Nici nu este loc de indoiala, colesterolul reprezinta unul din cele mai importante puncte ale vietii noastre, iar aici ne rezumam doar la cel negativ, deoarce colesteroul pozitiv este total altceva. Oricum ar fi, vom mentiona putin mai jos si despre acesta. Avand in vedere ca numeroase alimente doresc scaderea celui negativ, ei bine, una din vitaminele pe care le avem la dispozitie poate sa ne ajute sa il tinem sub control, si in mod clar va trebui sa ai in vedere acest aspect, B3 fiind nutrientul pe care toata lumea il cauta.

Tot ce trebuie sa stii despre vitamina B3

Niacina sau vitamina B3, asa cum ai citit, este necesara pentru orice organism, insa problema consta tocmai in cantitatea pe care o oferi propriului organism. In mod clar, este o greseala foarte mare sa faci asta daca cineva ti-a zis si ti-a recoamndat chiar si o cantitate mica. Medicul nutritionist stie exact si poate sa iti recomande o reteta, bazata pe anumite analize, ceea ce inseamna ca ar fi o mare greseala daca nu ti-ai consulta medicul.

Cea mai buna dovada a beneficiilor sale, consta tocmai in faptul ca, aceasta vitamina influenteaza direct colesterolul negativ. Chiar si pe cel pozitiv, insa intr-o masura mai diferita. Oricum ar fi, ceea ce conteaza cu adevarat, consta tocmai in faptul ca acest nutrient este cea mai buna solutie prin care iti asiguri un colesterol la un nivel mediu si care sa nu iti creeze probleme de sanatate.

Un alt beneficiu pe care organismul tau profita de consumul de vitamina B3, consta tocmai intr-o tensiune arteriala mai scazuta. Acest nutrient dilatand vasele sangvine, dupa o perioada scurta de timp in care ai consumat alimente cu niacina, iti vei ajuta sistemul circulator, inima fiind avantajata in momentul in care va trebui sa realizeze activitatile sale de zi cu zi.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *