web analytics

Veioze din lemn perfecte pentru o sufragerie in stil modern

Lemnul, nobil si natural, a devenit o veritabila sursa de inspiratie pentru domeniul decoratiunilor interioare, mai ales a veiozelor.

 

Stilate, design si arty, veiozele din lemn sunt din ce in ce mai in voga pentru o sufragerie in stil modern si sunt un aliat de pret pentru designeri si arhitecti.

Iluminatul este un lucru foarte important de care sa tii cont atunci cand vrei sa creezi cea mai calduroasa atmosfera la tine acasa. Iar veiozele din lemn sunt cele care ofera cea mai mare flexibilitate atat in ceea ce priveste formele, cat si amplasarea sau finisajele lor.

Marele avantaj al lampilor din lemn? Fiecare dintre ele poseda stilul sau propriu si farmecul lor particular, fie el industrial, scandinav sau boem. Deci vor ilumina cu gust interiorul casei tale.

In plus, lemnul este cel mai cameleonic material din domeniul decoratiunilor interioare. Iar in ceea ce priveste alegrea modelelor de veioze din lemn perfecte pentru o sufragerie in stil modern, alegerea este una foarte vasta si variata.

Indiferent de stilul ales, elementele de decor din lemn,  care il vor completa si care vor contribui la reusita sa. Aspectul lor calduros este un atu de pret in cautarea unei ambiante cosy si linistite pentru casa ta.

Pentru un decor minimalist industrial, poti face o alegere mai naturala alegand de exemplu, o lampa din lemn nelacuit. Va completa de minune un living in stil contemporan.

Un lampadar din lemn reprezinta este o veritabila opera de arta care combina aspectul practic cu cel design. Lemnul se poate acorda cu orice stil de decor, fiind materialul  care vine cu un plus de autenticitate pentru sufragerie.

Veiozele din lemn tip buturuga, driftwood sau cele din lemn brut sunt astfel cea mai buna alegere atunci cand vrei sa ai un obiect de decor central la tine in casa. Vor impresiona cu un design elegant, fiind corpurile de iluminat ce vin cu un plus de personalitate incaperii.

In plus, veiozele din lemn mai moderne sunt cele care vor introduce fermecatorul stil de altadata intr-un context mai modern pentru a imbina de minune luxul cu designul.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *