web analytics

Tips and tricks pentru un dormitor mai sofisticat

Tips and tricks pentru un dormitor mai sofisticat

Esti in pana de idei atunci cand vine vorba despre decorarea dormitorului? Nu intra in panica. Iti prezentam in acest articol cateva tips and tricks pentru un dormitor mai sofisticat.

Simti nevoia de mai mult sic si de mai mult glamour la tine in dormitor? Tine  cont in acest caz de sfaturile noastre.

Mizeaza pe culorile mai dulci, mai blande si mai de baza. Pentru un dormitor mai sofisticat, ai nevoie de nuante de alb, de bej, de gri sau de negru. Dar mai poti adauga si cateva pete de culoare mai indraznete precum rozul pudrat sau galbenul ocru.

Nu supraincarca decorul casei. Atunci cand vrei un dormitor mai sic sau mai sofisticat, cel mai bine ar fi sa mizezi pe un decor cat mai simplu sau mai minimalist. Nu trebuie deci sa supraincarci spatiul cu tot felul de obiecte de decor.

Nu neglija lenjeria de pat. Lenjeria de pat este un element foarte important din decorul dormitorului. Daca dormitorul este simplu si minimalist, nuantele de pastel sau motivele etnice sunt cea mai buna alegere.

Nuantele de albastru profund se potrivesc cel mai bine unui dormitor mai sofisticat. Alaturi de un mobilier rafinat, va reflecta de minune lumina pentru cel mai glamour efect.

Mizeaza pe o camera de « catifea ». Alege o nuanta de gri argintiu care sa mearga de minune cu o lustra de cristal care sa mearga de minune cu stilul sic al dormitorului. Alte cateva obiecte din materiale nobile si culorile care imita materialele pretioase vor redefini cu adevarat locul.

Decoratiunile murale dintr-un dormitor mai sofisticat ar trebui sa fie simple dar de efect. Sunt genul de accesorii de privilegiat atunci cand iti doresti un decor clasic dar sofisticat.  Motivele de pe perdele pot sa completeze si ele de minune totul.

Tonurile de gri- argintiu sunt cele care creeaza cea mai frumoasa atmosfera in dormitor. Si pot sa fie mai apoi accesorizate cu orice alta nuanta. Iar peretele din spatele patului vopsit intr-o nuanta mai inchisa va accentua de minune totul.

Iar rosul profund va crea cea mai spetaculoasa atmosfera in dormitor. Nuantele de rosu mai deschis vor crea un impact vizual puternic dar relaxant in acelasi timp.

Dormitorul sofisticat este o incapere sic, eleganta, frumoasa si placuta. Un loc unde iti vei petrece timpul cu cea mai mare placere si unde abia astepti sa revii dupa o zi lunga si obositoare.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *