web analytics

Tips and tricks pentru a-ti pune picioarele in valoare

Tips and tricks pentru a-ti pune picioarele in valoare

Mai lungi sau mai scurte, mai fine sau mai groase… indiferent de felul in care arata picioarele tale, exista o multime de croieli si de piese vestimentare de adoptat pentru a-ti pune picioarele in valoare si pentru a face din ele un veritabil atu in materie de seductie.

O pereche de pantaloni bine croiti pentru a-ti pune picioarele in valoare si a-ti masca formele. Daca vrei sa iti pui picioarele in valoare atunci cand esti in pantaloni, trebuie inainte de toate sa alegi o croiala care sa se adapteze de minune morfologiei tale.

Daca ai picioarele mai fine, mizeaza in acest caz pe pantalonii slim sau skinny. Sunt cei care iti vor desena cel mai bine silueta. Iar buzunarele laterale sau in spate au un efect garantat.

Daca ai picioarele mai groase, in acest caz, ar trebui sa mizezi pe pantalonii cu o croiala mai dreapta sau mai evazata. Blugii bootcut de exemplu, sunt cei care iti echilibreaza silueta si iti ascund eventualele imperfectiuni. Iar pantalonii cu talia inalta, care sunt mai trendy ca niciodata, sunt cei care iti vor alungi silueta.

Nu uita ca nuantele mai deschise au tendinta sa te faca sa pari mai grasuta. Deci cel mai bine ar fi sa mizezi pe nuantele de negru, de bleumarin sau de gri.

O pereche de pantaloni scurti sunt cei care iti vor alungi silueta. Nimic nu se compara cu pantalonii scurti atunci cand vrei ca picioarele tale sa para mai lungi. Pentru un maximum de eleganta, poti miza pe pantalonii scurti fluizi iar pentru un look mai sportswear poti miza pe pantalonii scurti din blugi.

O fusta pentru un plus de senzualitate. Daca vrei sa iti pui picioarele in valoare, trebuie sa le arati, in primul rand. Deci uita de fustele lungi sau cele tip tub. Fustele scurte, pana deasupra genunchilor sunt cele mai potrivite in acest caz. Daca esti mai slaba, trebuie sa stii ca formele tip trapez sau lalea sunt cele mai potrivite. Daca ai forme mai generoase mizeaza pe o croiala mai dreapta.

Ciorapii sunt cei care te vor ajuta sa atragi toate privirile. Colantii mai fini din lycra sau cei mai grosi din lana te vor ajuta sa iti pui iarna picioarele in valoare. Detaliile grafice sau bulinele sunt si ele foarte trendy.

Tocurile sunt cele care iti vor alungi silueta. Tocurile sunt pur si simplu magice. Sunt cei care te ajuta sa pari  mai slaba si care te ajuta sa fii cea mai senzuala si mai feminina.

 

 

 

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *