web analytics

Tips and tricks pentru a combina imprimeurile in sezonul primavara-vara 2018

Tips and tricks pentru a combina imprimeurile in sezonul primavara-vara 2018

 

In noul sezon primavara-vara 2018, bulinele sunt fermecate de hainele cu imprimeuri mai deosebite precum Prince de Galles, dungile se lasa seduse de flori iar tartanul arata de minune alaturi de jacquard. Sa nu mai vorbim de faptul ca imprimeul leopard arata minunat pus in valoare de paiete foarte colorate…

Deci imprimeurile mii si mii se combina intr-un savant amestec in acest nou sezon pentru ca tu sa fii cea mai cool si cea mai fashion, ca doar esti cea mai inraita fashionista. Nu? Care sunt deci cele mai bune tips and tricks pentru a combina imprimeurile in sezonul primavara-vara 2018 ?

Buline plus imprimeul Prince de Galles. Un vector al unei sofisticari fara pereche, un adeversar al austeritatii si prieten cu cele mai frumoase tinute, imprimeul Prince de Galles se combina de minune cu bulinele in acest sezon nou pentru ca tu sa obtii cele mai in voga tinute.

Dungi plus flori. Cele mai romantice si mai vesele motive, florile, arata cel mai bine pe piesele tale vestimentare preferate. Deci poti combina foarte bine o bluza cu un look sixties cu imprimeu floral, cu o pereche de pantaloni cu dungi sau o bluza navy in dungi cu o fusta midi cu flori. O rochie lunga cu flori va fi si ea cel mai bine pusa in valoare de un sacou in dungi.

Tartan plus jacquard. O combinatie care te va duce cu siguranta cu gandul la anii eighties. O combinatie putin cam kitsch care arata insa bine pe fustele plisate, dar si pe bluze pentru cele mai frumoase tinute.

Imprimeul tip leopard plus paiete. Paietele sunt cele care vor veni cu un plus de feminitate pentru cel mai wild imprimeu. Ia pantofii cu acest imprimeu vor sublima un top cu paiete.

Dungi plus casmir. Imprimeul casmir sau Paisley arata cel mai bine pe o pereche de pantaloni scurti si mai fluizi si de un top in dungi albe si rosii. Vei obtine un look glamour daca il vei accesoriza asa cum trebuie.

Buline plus inimioare. Bulinele sunt cele mai trendy in primavara si vara anului 2018. Astfel ca o piesa vestimentara cu un imprimeu mai puternic- pantalonii cu inimioare, vor arata cel mai bine alaturi de o bluza cu un imprimeu mai discret precum bulinele.

Combinarea imprimeurilor poate parea un exercitiu mai periculos pentru unele dintre voi dar nimic nu se compara cu el pentru a veni cu un plus de stil pentru tinuta ta. Tu pe care il vei alege?

 

 

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *