web analytics

Tips and tricks pentru a castiga loc in baie

Tips and tricks pentru a castiga loc in baie

Baia este locul din casa unde adori sa lenevesti, sa te relaxezi, sa iti faci mai mult timp pentru tine si sa te rasfeti…da, cu conditia sa fie un spatiu cat mai mare si mai placut.

Dar atunci cand locuiesti intr-un apartament mai mic, cel mai adesea baia este redusa la maximum. Loucuiesti intr-o casa sau intr-un apartament care are o marime XXS si nu stii ce sa faci pentru a optimiza spatiul? Iti venim in ajutor cu cateva tips and tricks pentru a castiga mai mult loc in baie.

Pentru a castiga mai mult spatiu in baie, locul in care adori sa te relaxezi, cel mai bine ar fi sa nu supraincarci spatiul, ci sa creezi o atmosfera cat mai zen. In loc deci sa pui o multime de prosoape sau cosmetice pe mobilier, cel mai bine ar fi sa folosesti tot ce este exploatabil.

Usa incaperii tale rar merge de la sol pana in tavan. Deci poti pune acolo o etajera care permite deschiderea sa, dar si depozitarea lucrurilor de care ai nevoie in baie.

In plus, deasupra rezervorului de la WC poti pune inca o etajera unde sa asezi lucrurile mai mici precum dischetele demachiante sau parfumurile. Poti pune acolo chiar si obiecte de decor.

In acest fel, baia va deveni o incapere mai rafinata, mai sofisticata sau mai glamour. In mod evident, ar trebui sa incerci si sa profiti din plin de un tavan inclinat la tine in baie. Poti pune dulapuri incastrate acolo unde tavanul este mai jos.

Amenajand o baie in mod inteligent, poti sa castigi mai mult spatiu. Cum? Mizand totul pe un mobiler cu functii multiple. Poti pune deci o chiuveta mai mica deasupra unei masini de spalat. Chiar exista pe piata acest tip de  mobilier multifunctional, care iti permite sa castigi mai mult spatiu, creand spatii suplimentare de depozitare si raspunzand de minune nevoilor fiecaruia.

Un moblier cu oglinda instalat deasupra mobilierului ofera un spatiu de depozitare suplimentar si te ajuta si acesta sa castigi mai mult loc.

Te poti juca cu transparenta, mizand pe un mobilier din sticla. Un material rezistent si igienic, adaptat de minune baii.

In loc de concluzie nu uita sa gandesti inteligent atunci cand vine vorba despre baia ta si sa nu supraincarci spatiul cu lucruri inutile. Pentru ca o baie simpla, minimalista si curata este mai mult decat perfecta.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro
Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *