web analytics

Tendinte deco- dinamizeaza interiorul casei tale cu o faianta sau gresie extrem de colorata!

Vrei sa vii cu un plus de culoare pentru caminul tau calduros si confortabil? Sa revopsesti peretii albi intr-o alta culoare nu reprezinta cea mai buna solutie. Cum ar fi sa alegi sa schimbi gresia sau fainta din baia ta?

Facand cele mai bune alegeri, pardoseala si peretii din baie vor arata mai mult decat minunat!

Vitaminizeaza peretii celei mai « umede » incaperi din casa ta. Vrei sa schimbi faianta sau gresia de la tine din casa? Profita de asta, pentru a aduce un plus de culoare in casa ta. Daca nu vrei sa faci inca marele pas sau daca inca nu poti sa alegi o anumita nuanta, in mijlocul unei faiante sau gresii in nuante clasice de alb poti pune un mozaic in diferite culori, cat mai vesele.

Un sfat care nu va fi insa pe placul celor mai determinate persoane dintre voi.

Acestea vor alege cu siguranta varianta cea mai colorata cu putinta, mizand pe un albastru profund care sa sublimeze peretele unde este pusa cada sau alegand o gresie tip Metro, foarte frumoasa si cea mai buna alegere pentru cel mai modern ambient.

Pe pardoseala trebuie sa incerci sa fii cat mai autentic cat cu putinta. Pe suprafete mai importante, cel mai bine ar fi sa incerci sa fii mai traditional pentru a nu te plictisi atat de repede. Gresia din ciment sau cea ceramica, cele mai usor de intretinut propun o multime de nuante, care mai de care mai blande sau mai vesele.

Dar gresia sau faianta se poate invita si in alte incaperi din casa, nu doar in baie sau in bucatarie. Texturile, culorile si propunerile devin din ce in ce uimitoare si mai pline de vitamina. Poti folosi astfel faianta in loc de tapet, datorita celor mai frumoase modele cu motive florale sau vegetale de exemplu. Poti crea o fresca murala cu o faianta inspirata din vechile tapiterii. Motivele geometrice colorate sau gresia sau faianta cu motive nesteptate vor pune cel mai bine in valoare un perete. Iar tehnica 3D poate sa puna cel mai bine in valoare de acum inainte si gresia sau faianta. Aceasta vine cu un plus de personalitate pentru peretii tai.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *