web analytics

Stii care incapere a casei te face cel mai fericit ?

Stii care incapere a casei te face cel mai fericit ?

Fie ca locuim intr-o casa, intr-un apartament sau intr-un loft, cu siguranta ca exista unele incaperi din casa pe care le apreciem mai mult. Bazandu-se pe cateva studii, un agent imobiliar american a stabilit care sunt cele cinci piese pe care le prefera oamenii in general.

Dormitorul principal, pe locul 5. Ai fi crezut ca va aparea in cap de lista? Ei bine, nu e chiar asa. Dormitorul principal este in mod surprinzator, o incapere foarte putin utilizata, se pare. Cu siguranta are utilitatea sa, aici dormim, ne odihnim, ne relaxam… dar in fond si la urma urmei petrecem putin timp in ea. Se pare ca nu pentru toti dormitorul este un sanctuar al relaxarii.

Spalatoria sau alte camere de utilitati, pe locul patru. Oricat de ciudat ar putea parea, se pare ca este o incapere care ii face pe unii sa fie mai fericiti. Motivul este unul simplu- oamenii au nevoie de un loc unde sa isi depoziteze lucrurile mai putin glamour- cum ar fi masina de spalat haine sau lucrurile pe care nu le folosesc prea des. Pivnita, pod sau spalatorie… nu prea conteaza atata vreme cat ai mai mult loc in restul casei.

Subsolul, pe locul trei. O incapere foarte apreciata de catre americani, subsolul amenajat nu prea face parte din alte culturi. Sala de joc, cinema sau chiar bar… americanii chiar nu glumesc cand vine vorba despre acest loc. Nu e deci de mirare ca se afla pe locul trei.

Spatiul dedicat invitatilor. Inca un loc sau un spatiu care nu se regaseste chiar peste tot. Guest space nu este o simpla camera de oaspeti, ci un fel de garsoniera rezervata invitatilor. In unele locuri, acest sptiu este chiar dat in chirie de catre proprietari.

Bucataria, pe primul loc. Este epicentrul oricarei gospodine ce se respecta. Sau al celor mai frumoase momente petrecute in familie sau cu prietenii. Este inima oricarui camin confortabil. In bucatarie pregatim sau savuram cele mai delicioase preparate, ne povestim vrute si nevrute la un pahar cu vin, ii invatam pe copii sa gateasca cele mai delicioase preparate… nu e deci de mirare ca lumea petrece aici in jur de 21 de zile pe an. Deci joaca un rol capital atunci cand vrei sa iti cumperi o casa sau sa o renovezi.

Pe tine ce incapere a casei te face sa fii cel mai fericit?

 

 

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro
Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *