web analytics

Stevia, inlocuitorul natural al zaharului

Stevia, inlocuitorul natural al zaharului

Se poate observa foarte usor ca oamenii, apeleaza din ce in ce mai mult la cele mai bune si mai naturale metode prin care pot inlocui alimentele pe baza chimica sau care nu sunt atat de santoase. Desi zaharul in mod normal este un produs natural totusi datorita prelucararii la care se supune, este inlocuit din ce in ce mai mult de catre cunoscuta stevie si care face ravagii de multi ani in tot ce tine de o viata sanatoasa si bio. Daca nu esti la curent cu acest lucru, voi incerca sa iti prezint cateva motive pentru care stevia in viitor va fi din ce in ce mai consumata pe post de zahar.

Despre inlocuirea zaharului cu stevia

Primul motiv care transofrma stevia intr-un inlocuitor perfect al zaharului consta in faptul ca nu are nici o calorie, ceea ce inseana ca pentru persoanele care au probleme cu greutatea este perfecta. Si deoarece numarul acesta este tot mai mare, se poate observa cu adevarat un trend in ceea ce consta inlocuirea zahrului cu stevie, caloriile in felul acesta fiind tinute sub control, deoarece zaharul este foarte generos din punct de vedere.

Un alt motiv plauzibil pentru care stevia este aleasa tot mai mult, se refera tocmai la istoria sa. Desi in mod normal, aceasta planta a fost descoperita abia acum 150 de ani, totusi ea era folosita de catre popoarele antice pentru beneficiile sale. Unul dintre motive era clar indulcirea mancarurilor iar ca urmare, acesta este un alt motiv foarte bun si care dovedeste calitatea sa.

Dupa parerea noastra, cea mai buna dovada a sa, consta tocmai in numarul restaurantelor si cafenelelor de fite care au apelat la aceasta planta pentru modul in care indulceste cafeaua si mancarea. In felul acesta nu mai ai nici macar un motiv sa mai folosesti zaharul, deoarece raportat si la pretul lor, stevia este cu mult mai ieftina, fiind gasita in natura.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *