web analytics

Sezlonguri pentru gradina – sfaturi si recomandari

Ce poate fi mai frumos decat sa lenevesti vara la soare in gradina si sa savurezi un cocktail pe un sezlong? Dar daca vrei sa ai cele mai reusite pauze de farniente, cel mai bine ar fi sa investesti in cele mai bune modele de sezlonguri pentru gradina.

Sezlongurile pentru gradina trebuie sa fie alese in functie de nevoi, de buget, dar si de stilul mobilierului din gradina.

Sezlongul din lemn este cel care te va ajuta sa ai o gradina plasata 100% sub semnul relaxarii. Lemnul este foarte raspandit si apreciat datorita farmecului sau natural. Poti alege un sezlong din teck, din acacia, din stejar sau fag… ai de ales intre o multime de varietati care pot sa raspunda nevoilor si gusturilor. Iar sezlongurile pentru gradina din lemn sunt rezistente, robuste si durabile. In plus, sunt foarte confortabile si vor veni cu un plus de stil pentru gradina ta.

Sezlongul din otel. Daca vrei sa cumperi mai multe sezlonguri, alege-le pe cele din otel, deoarece le poti pune unele peste altele, pentru a castiga mai mult spatiu. In plus, ai o paleta larga de culori din care sa alegi.

Sezlongul din rasina sintetica este foarte seducator si mai ales, foarte rezistent la intemperii. Deci nu a trebui sa il protejezi de razele UV sau de ploaie.

Deci ce material vei alege?

  • lemnul vine cu un plus de natural si de autenticitate pentru gradina ta.
  • rasina epoxidica, aluminiul si plasticul vin cu un plus de modernitate si stil practic. Sunt si mai stabile si nu se « tem » de pete.

Mobilierul din lemn seduce cu designul sau modern, dar este si destul de fragil in acelasi timp.

Sezlongurile pentru gradina, in functie de materialul ales, necesita o intretinere specifica. Cel din PVC, aluminiu sau rasina are nevoie de doar un jet de apa pentru a putea fi curatat.

Lemnul, chiar daca este foarte bine tratat, are nevoie de o ingrijire regulata pentru a-si putea pastra stralucirea.

Sezlongul face parte deci din categoria mobilierului de gradina foarte comod, foarte confortabil pe care adoram sa il folosim pe terasa, pe balcon sau in gradina. Ne invita la relaxare, la siesta si la lectura si vine cu un plus de design si de stil.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *