web analytics

Rochiile din dantela, cele mai elegante si cele mai glamour

modele rochii dantela

Rochiile din dantela, cele mai elegante si cele mai glamour

Rochia este fara indoiala cea mai feminina, cea mai glamour si cea mai eleganta piesa vestimentara cu putinta. Este cea care pune cel mai bine in valoare corpul subliniindu-i in acelasi timp atuurile.

Dar rochiile din dantela reprezinta un summum de eleganta si de rafinament. Rochia din dantela este cea care vine cu un plus de sofisticare pentru rochii si care le « imbraca » cu un plus de romantism.

Rafinate si foarte delicate, rochiile din dantela sunt cele care revin in forta in lumea modei. Foarte bine, deoarece materialul lor atemporal si nobil este cel care vine pentru fiecare femeie cu un plus de eleganta si de feminitate. In plus, dantela este o valoare sigura pentru sezonul estival, fiind atat sic cat si romantica.

Romantice, lejere, elegante… rochiile din dantela se pot purta peste tot. Se pot purta la un garden – party, la o reuniune la birou, ramamand o valoare sigura pentru cele mai frumoase tinute sau aluri.

Mai scurte sau mai lungi, cu un decolteu adanc in spate sau in fata, cu sau fara maneci, rochiile din dantela sunt foarte elegante si glamour, dar sunt si cele mai trendy! Nu numai ca vor pune cel mai bine in valoare cu subtilitate toate atuurile, ci ornamentele sale delicate sunt cele care iti confera o eleganta naturala in orice circumstante.

Rochia din dantela neagra arata cel mai bine alaturi de sandale elegante sau de tenisi, de ce nu. Iar rochia de seara neagra din dantela este o valoare sigura pentru cele mai frumoase evenimente din viata ta. Negrul ramane deci o valoare sigura pentru o rochie sic si misterioasa in acelasi timp.

Rochia din dantela alba este un must have care trebuie sa faca parte si de la tine din dressing. Rochia din dantela alba va fi cel mai bine pusa in valoare de bijuteriile XXL sau de cele etnice si sandalele aurii elegamte.

Dar daca vrei sa iesi din tiparele clasice, poti miza pe o rochie din dantela in nuante de roz, de gri sau de rosu, la fel de frumoase si de glamour.

Profita si tu de cele mai frumoase modele de rochii din dantela pentru a obtine un look angelic, boem si extrem de sic in acelasi timp! Nu sunt doar irezistibile, ci sunt cele care iti vor sublinia foarte bine stilul personal si gustul pentru tot ce este rafinat si nobil.

 

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *