web analytics

Pavilioane pentru gradina care sa-ti tina umbra

Vara in gradina este sinonima cu relaxare, gratare, placere si convivialitate. Un loc al casei unde adori sa petreci mai mult timp cu cei dragi sau sa te relaxezi… la umbra.

Un pavilion pentru gradina este cel mai util, cel mai practic si cel mai frumos accesoriu in acelasi timp, pentru gradina. Dar atunci cand vrei sa achizitionezi acest echipament pentru exterior, cel mai bine ar fi sa stii ce iti doresti, pentru a nu alege un produs care nu va corespunde nevoilor si dorintelor tale.

Atunci cand alegi cele mai bune pavilioane pentru gradina care sa-ti tina umbra trebuie sa tii cont de materialele din care este facut, de acoperisul pavilionului si bineinteles de dimensiunile sale.

Cele mai populare materiale din care se fac pavilioanele pentru gradina sunt lemnul, metalul, rasina dar si clasicul pavilion, din beton, cel mai fiabil si mai durabil.

Pavilionul pentru gradina din lemn prezinta o multime de avantaje. Lemnul este un material ecologic care se va integra perfect in mediul natural.

Pavilionul din metal sau din otel galvanizat se va potrivi de minune unui stil industrial. Acest foisor sau adapost nu are nevoie de prea multa intretinere si poate sa fie finisat cu materiale ce imita lemnul.

Pavilionul de gradina din PVC sau din rasina rezista foarte bine intemperiilor, razelor UV sau coroziunii.

Pavilionul din fier forjat este cel care va conferi o alura aeriana si romantica gradinii tale. Dar este foarte robust in acelasi timp,

Daca vrei ca pavilionul tau sa semene cu o casuta, alege un acoperis din placi ondulate. Iar hidroizolatia cu membrana EPDM te va ajuta sa ai cel mai original pavilion. Dar nu uita ca acoperisul va depinde de materialul din care este facut. Pe o structura de metal, de exemplu, vei putea pune un acoperis din plexiglas sau sticla.

Dimensiunile pavilionului pentru gradina vor depinde, bineinteles de felul in care iti doresti sa il utilizezi. Daca adapostul este destinat depozitarii de jucarii, de instrumente de gradinarit sau a bicicletelor, un  spatiu de la 3 la 14 metri patrati este suficient. Daca are peste 14 metri patrati este ideal pentru un atelier sau pentru a primi oaspeti la umbra.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *