web analytics

Patuturi pentru copii cu varste de 0-3 ani colorate

Camera unui copil cu varsta de 0-3 ani, inseamna inainte de toate, patutul sau. Aici va creste, se va odihni si se va dezvolta in armonie. Dar pe langa faptul ca acesta trebuie sa fie confortabil si practic, trebuie sa fie si vesel sau colorat deoarece un lucru e sigur. Copiii adora culorile.

Care sunt cele mai frumoase culori pentru patuturi?

Galbenul. Galbenul este o culoare vesela si plina de vitamina. Va face minuni in camera unui baietel sau a unei fetite. Alaturi de albastru sau de gri, va crea cel mai frumos efect in camera copilasilor.

Verdele, pentru o camera plina de prospetime. Culoarea sperantei sau a naturii arata cel mai bine in camera copilasilor, pe patut. Plecand de la aceasta culoare, poti crea o camera in total look verde sau sa mai folosesti verdele in camera in mici tuse.

Albul. Daca iti plac nuantele mai clasice, alege albul. Patutul in nuante de alb merge de minune cu o camera minimalista sau una mai colorata. Dar in acelasi timp, este cea care te va ajuta sa obtii cea mai sic ambianta in camera copilului dar si un stil care nu se va demoda odata cu trecerea timpului.

Nuantele de pastel sunt foarte potrivite atat pentru baieti cat si pentru fete si reprezinta compromisul ideal intre culoare si atmosfera linistitoare, calma, propice relaxarii.

Griul este atemporal si in tendinte si nu are pereche atunci cand trebuie sa vina cu un plus de stil pentru orice incapere, nu doar pentru cea a copilului. Este alegerea ideala pentru o camera mai retro.

Culorile naturale reprezinta si ele cea mai buna alegere pentru patuturile copiilor. Sunt cele care vor crea cea mai calma si mai linistita ambianta in camera lor. In plus, merg de minune cu alte pete de culoare mai vii.

Culorile vii sunt cele care vor crea cel mai frumos decor pentru camera copiulului. Sunt dinamice, sunt originale, sunt pline de vitamina…. si nu au pereche atunci cand vine vorba despre cel mai frumos efect. Camera se va tranforma intr-un loc ideal pentru joaca si descoperiri, dar si pentru odihna dupa o zi plina.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *