web analytics

Oxigenarea sangelui

 

Oxigenrarea sangelui

Ar fi bine sa ne preocupe din ce in ce mai mult oxigenarea sangelui, acest procedeu prin care ne pastram o sanatate mai mare fiind foarte evitat de multe persoane in ultima perioada de timp. Din pacate, nutritionistii incearca sa ne faca sa intelegem ca este extrem de important daca vrem sa nu avem probleme de sanatate, insa numarul persoanelor care fac asta este chiar mic si stangneaza la acelasi nivel atentia oamenilor asupra oxiganerii sangelui.

Oxigenarea sangelui si tot ce trebuie sa stii despre acest lucru

In mod normal, la fel ca si pentru orice problema, ar exista foarte multe motive pentru care, sangele nu ar avea indeajuns de multa oxigenare, insa fierul joaca cel mai important rol. Ca sa intelegi mai bine, absolut toate globulele rosii contin o cantitate de fier, ceea ce inseamna ca in mod treptat ele au nevoie de o noua cantitate pe care trebuie sa o asiguri prin propria ta alimentatie. Totusi, aceasta deficienta este ceva normal, 80% din persoana avand-o.

Cea mai buna solutie la care poti apela si cu ajutorul careia poti stii exact cum stai cu aceasta problema este sa iti faci un set de analize la sange, iar cu medicul tau de familie sa ajungi la un regim cu ajutorul caruia sa scapi de tot ceea ce reprezinta oxigenarea sangelui. Cantitatea medie de fier necesara oricarei persoane este de 10 ml, insa in fucntie de anumite aspecte ale vietii, sex si chiar varsta, aceasta poate varia, de aceea este si recomandat sa apelezi la un medic.

Dintre alimentele cele mai recomandate sunt cele animale, carnea in special cea de peste. In mod normal, nu are mare importanta modul de preparare sau tipul sau, ce este cel mai important consta tocmai in faptul ca trebuie ca mereu sa ai cel putin o masa bogata in fier. Ideal ar fi ca pestele sa fie consumat zilnic, insa in mod normal consumul de carne iti va face bine pentru o oxigenare mai buna a propriului tau sange.

 

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *