web analytics

💍 Ofera un inel cadou de 8 Martie

8 Martie se apropie cu pasi repezi. Si cu siguranta ca te intrebi si tu ce cadou sa faci celor mai dragi femei din jurul tau. Daca florile raman mereu un cadou foarte apreciat, acestea sunt totusi efemere. Ofera un inel cadou de 8 Martie! In timp ce un inel, are o valoare simbolica minunata, un semn de afectiune pe care femeile apreciate din jurul tau il vor putea privi in fiecare zi.

Inelele din aur – eleganta si lux. Indemodabil, aurul este un simbol al puritatii si al maiestuozitatii. In plus,este asociat cu nobletea inca din Egiptul Antic. Fie ca alegi sa oferi un inel simplu pe post de cadou, fie ca alegi un inel cu piatra pretioasa, oferind un inel cadou de 8 Martie ramane un genst extrem de simbolic. De la smarald la topaz, de la diamant la rubin, alege piatra care se potriveste cel mai bine stilului si personalitatii femeii pe care vrei sa o surprinzi.

Inelul din argint, rafinament in orice situatie. In afara argintului sau aurului, trebuie sa descoperi neaparat stralucirea si eleganta argintului. Inelele din argint au o multime de forme si pot avea diverse pietre pretioase, putand fi purtate foarte usor la orice tinuta sau orice ocazie.

Dar poti alege inelul cadou si in functie de stilul vestimentar si de locul sau de munca.

Daca femeia careia vrei sa ii faci un inel cadou este foarte ocupata mereu si este dependenta de munca, in acest caz, ar trebui sa alegi un inel simplu si delicat, feminin si care sa reflecte latura sa foarte dinamica.

Daca femeie pe care vrei sa o suprinzi este o gospodina desavarsita, atunci ofera-i un inel personalizat cadou sau un inel simplu cu o inimioara. Sau poti alege un inel cu perla, simplu si sofisticat care sa o puna cel mai bine in valoare.

Daca femeia pe care vrei sa o suprinzi este foarte moderna si o fashionista inraita, in acest caz, ar trebui sa ii alegi un inel cadou original si in tendinte cu motive grafice sau florale. Sau cu pietre inspirate din mineralogie- ambra, ametist, piatra lunii… care au o multime de virtuti si un aspect aparte.

Vezi si : Top 10 parfumuri de dama 2019

Ultima actualizare -

Sumar
Ofera un inel cadou de 8 Martie
Nume Articol
Ofera un inel cadou de 8 Martie
Descriere
Oferind un inel cadou de 8 Martie ramane un genst extrem de simbolic. Ofera un inel cadou de 8 Martie . Tu ce model ai ales ?
Author
Nume creator
bogdantudose.com
Logo
fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *