web analytics

Nuci braziliene beneficii

Nuci braziliene beneficii

Fructele din propria noastra gospodarie au un real folos pentru organism, fapt pe care nu il avem in vedere din pacate. Singutul motiv pentru care avem fructe in gradina consta in gustul pe care il au, in rest marea majoritate a oamenilor nu au in vedere alte aspecte ale lor. Spre exemplu, nucile fac parte din topul celor mai benefice fructe pe care le avem la dispozitie si care ne asigura o sanatate mai mare. Cele braziliene sunt si mai cautate de cei care pun accent mai mare pe sanatatea lor iar ca urmare, putin mai jos vei gasi motivele pentru care o categorie de oameni recurg la consumul lor.

Propietatile si beneficiile nucilor braziliene

Unul din cele mai mari beneficii pe care aceste nuci ni le ofera se leaga in mod direct de inima noastra. Deoarece de-a lungul timpului sistemul imunitar a fost cel mai afectat de boli, cu doar cateva bucatele pe saptamana, nucile iti maresc imunitatea acestui sistem, sangele si inima fiind protejate intr-un mod foarte important, unii nutritionisti recomandand acest tip de nuci oricarei persoane indiferent cat de sanatoasa este.

Pe langa acest aspect, colesterolul are si el numai de castigat. Chiar daca nu stii, acesta este in legatura directa cu inima influentand absolut toate bolile grave care afecteza sistemul circulator. Practic, aceste nuci au grasimi nesaturate ceea ce inseamna ca indiferent de situatie, colesteroul negativ este micsorat la limita permisa.

Iar in final, trebuie sa mentionez de seleniu, cel care este atat de important pentru ca parul sa creasca intr-un ritm normal. Pe langa acest beneficiu, seleniul mai are rolul de a lucra cu toate elementele nutritive de care organismul nostru are nevoie, fapt care multe persoane il considera foarte important. In felul acesta inima si sistemul circulator sunt protejate intr-un procent foarte mare si daca stai sa te gandesti, cu cateva grame de nuci braziliene pe saptamana poti sa ai sanatatea pe care si-o doresc toti.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *