web analytics

Motive in trend de Craciun pentru unghiile tale false cu gel

Sarbatorile de sfarsit de an, cea a Craciunului in special, reprezinta ocazia ideala de a veni cu un plus de originalitate pentru unghiile tale false cu gel, pe care le adori atat de mult.

Motive in trend de Craciun pentru unghiile tale false cu gel

Datorita unghiilor false cu gel, manichiura noastra a devenit o adevarat opera de arta, dar si un veritabil accesoriu in materie de moda.

Exact la fel ca si cea mai frumoasa geanta sau chiar si cea mai exuberanta sau eleganta pereche de pantofi, motivele in trend pentru Craciun care vor impodobi unghiile tale false cu gel reprezinta acel mic detaliu care te va pune cu adevarat in valoare.

Brazi, reni, Mosi mai mici sau mai mari, toate simbolurile Craciunului sunt foarte in voga pentru unghiile tale cu ge lin acest an.

Nu uita de rosu, culoarea Craciunului prin excelenta. Este culoarea de baza pentru multe motive frumoase de Craciun.

In plus, cu cat sunt mai stralucitoare unghiile, cu atat mai bine. Deci paietele se poarta nu doar pe rochii, ci si pe unghii.

Unghiile in alb si negru, in argintiu si alb, inspirate de zapada si de frig vor si ele cu siguranta pe placul tau.

Fulgii de zapada, strasurile sau paietele pe o baza in nuante de rosu inchis sunt cele care te vor ajuta sa obtii un decor magic si feeric pentru unghiile tale.

Cele mai frumoase modele pentru unghiile tale false cu gel, foarte in voga, foarte trendy si foarte dragute, le poti face la salonul Amo Nails Studio .

Vei vedea ca este mult mai usor sa se deseneze pe unghiile false cu gel motive dragute precum Mosul Craciun, florile rosii, stelutele albe sau fulgii de zapada.

Pinguinii, cadourile, globurile si culorile specifice acestei perioade sunt cele care iti vor pune cel mai bine unghiile in valoare.

Si unghiile tale trebuie sa se bucure de cel mai frumos aer festiv!

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *