web analytics

Modele de trenciuri de dama pentru primavara

Primavara este anotimpul perfect pentru a –ti achizitiona cele mai frumoase modele de trenciuri. Deoarece trenciurile sunt aliatele indispensabile pentru zilele ploioase de primavara si temperaturile blande din mai. Atemporal, dar extrem de sic in acelasi timp, trenciul este deci cea mai buna idee pentru a face tranzitia dintre anotimpuri cu stil.

Trenciul merge de minune atat cu o tinuta mai sporty, cat si una mai eleganta si mai clasica pentru a merge la birou. Dar si cu o tinuta extrem de feminina. Acesta nu are frontiere. Raman constante alura sa mai practica si mai relaxata, dar si aspectul sau extrem de clasic si de glamour.

Vei adora cu siguranta sa porti cele mai frumoase trenciuri de primavara cu toate rochitele tale preferate de primavara. In plus, trenciul are toate formele si toate culorile si se poate purta foarte usor la toate piesele vestimentare in tendinte. Este elegant, este cool si ne duce mereu cu gandul la sicul parizian. Lung sau scurt, in nuante de bej sau mai colorat, iti va feminiza instant alura si te va ajuta sa fii cea mai sic.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *