web analytics

Modele de rochii in tendinte pentru sezonul toamna – iarna 2018-2019

A venit momentul sa descoperi ce ne rezerva tendintele in materie de rochii pentru noul sezon toamna –iarna 2018-2019. Se pare ca toate gusturile, nevoile si dorintele vor fi satisfacute. Scurte sau lungi, uni sau cu imprimeuri, vei avea de unde alege.

Si in noul sezon toamna – iarna 2018-2019, moda iti propune o reintoarcere in timp. Cele mai frumoase rochii ale toamnei sau ale iernii imprumuta clar codurile anilor ’70. Deci poti miza pe o silueta hippie, dar extrem de sic, prin intermediul rochiilor cu imprimeurile florale sau al rochiilor lungi.

Cele mai trendy modele de rochii ale sezonul toamna – iarna 2018-2019, se vor putea purta si in vara anului 2019. Sa iti explicam putin- sunt cu bretele fine si iarna se pot purta peste pulovere. Iar primavara peste tricouri.

Rochia tricotata este cea mai apreciata rochie a sezonului rece. Un aliat indispensabil pe care vei putea miza si in noul sezon.

Printre modelele « must have » putem aminti rochiile lungi sau rochiile fluide. Rochia asimetrica este si ea cea mai buna alegere.

Catifeaua este materialul care revine mereu in forta cu gratie atunci cand este mai rece afara. In noul sezon toamna – iarna 2018-2019 se va purta pe rochiile tip pantalon. La fel si pentru dantela, o valoare sigura si ea pentru sezonul rece.

Rochiile noului sezon nu sunt decoltate. Nu. Au tendinta sa abordeze celebrul guler Mao. Sa vedem daca te vei lasa sau nu sedusa.

In ceea ce priveste culorile, un lucru e sigur. Rosul reprezinta cea mai buna alegere,fiind cea mai in voga nuanta. Dar pentru cele mai clasice dintre voi, nuantele de negru sau de bleumarin raman valori sigure.

Dar in noul sezon toamna – iarna 2018-2019 vei putea miza si pe nuantele de rosu bordo sau pe cele de galben mustar.

O noutate pe care o vei adora- toamna si iarna aceasta rochiile cele mai frumoase au imprimeuri. Carourile si verisorul lor, motivul « pied – de – poule », vor fi peste tot. Florile, mai ales cele brodate, vor fi si ele pe rochiile in tendinte. Leopardul, rock sau romantic este un alt motiv in tendinte.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *