web analytics

Modele de blugi in tendinte pentru 2018

De blugi nu avem cum sa ne plictisim vreodata. Piese vestimentare indispensabile din dressing, nu au cum sa scape de cele mai in voga tendinte ale anului 2018. Care sunt deci cele mai dorite modele de blugi ale anului 2018?

Blugii evazati. Blugii evazati sunt modelele de blugi care inspira mereu marii creatori. Iar in fiecare sezon, aceasta piesa vestimentara vintage revine in forta. Mulati pana la genunchi si apoi evazati, sunt cei care iti vor alungi picioarele si iti vor pune talia in valoare.

Blugii drepti. Sunt blugii care nu ne vor trada niciodata. Sunt confortabili si eleganti si se pot purta in 1001 feluri. Indoiti sau lasati natural, cu bascheti sau cu pantofi eleganti, cu un tricou cu slogan sau cu o camasa… combinatiile sunt infinite.

Blugii slim. Este de ajuns daca privesti putin in jurul tau pentru a vedea ca toata lumea ii poarta. Blugii slim sunt o referinta in materie de denim de la aparitia lor. Alegerea modelelor este aproape infinita.

Blugii cu o lungime 7/8. Sunt noile modele in voga de la raionul blugi. Numiti si blugi cropped, acestia sunt cei care dezvaluie gleznele datorita unei croieli mai scurte. In plus, pun cel mai bine in valoare corpul, afinand cel mai bine silueta.

Blugii mom. Sunt foarte practici. Au talia inalta pentru a ascunde burtica si o croiala tip tigareta mai loose pentru un minunat look casual sic. Sunt foarte confortabili si iti vor pune cel mai bine silueta in valoare, ajutandu-te sa ai cea mai dezinvolta alura. Arata cel mai bine alaturi de mocasini si de trenci.

Care vor fi detaliile care vor face diferenta atunci cand vine vorba despre cele mai frumoase modele de blugi in tendinte pentru 2018?

Broderiile. Blugii vor fi in anul 2018 putin mai fantezisti. Iar broderiile infloresc pe cele mai frumoase modele de blugi, punandu-le cel mai bine in valoare. Blugii cu broderie arata cel mai bine alaturi de tricourile mai simple si de o camasa in carouri.

Blugii cu modele patchwork. Sunt cei care vor veni cu un plus de fantezie pentru toate tinutele tale. De la nuante deschise pana la cele mai inchise sunt cei care iti vor conferi un look grunge sic.

Benzile laterale. Sunt un nou atu atunci cand vine vorba despre cele mai trendy modele de blugi in tendinte. O pereche de blugi putin cam hibrida, care te va ajuta sa dai un upgrade unei piese vestimentare de baza din dressing pentru un plus de eleganta si de stil.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *