web analytics

Modele de biblioteci ieftine pentru iubitorii de carte

Daca ochii sunt oglinda sufletului, in acest caz, bibliotecile sunt cele care reflecta gustul proprietarilor lor in materie de decor… dar si de literatura.

Estetice, dar foarte practice si functionale in acelasi timp, cele mai frumoase modele de biblioteci ieftine pentru iubitorii de carte sunt cele care permit in acelasi timp cele mai ingenioase si mai insolite instalatii. Sunt cele care pot transforma un perete monoton si care ofera un spatiu design si variat pentru cartile tale preferate.

Care sunt modelele de biblioteci ieftine pe care le poti alege?

Modelul clasic, un model foarte raspandit, cu o multime de rafturi pentru a putea aseza sau aranja cat mai multe carti. Poate sa fie asezat atat langa un perete cat si in mijlocul unei incaperi pentru a separa putin mai altfel spatiul.

Modelele de biblioteci de epoca. Au aceeasi functie de baza ca si bibliotecile clasice, diferind putin materialul utilizat, fiind putin mai nobil.

Modelele murale sunt cel mai bun compromis pentru o solutie mai adaptabila si mai modulabila.

Modelele modulabile, tip cub. Este o configuratie destul de noua, departe de bibliotecile clasice ale bunicii. Rafturile sb forma de cub se pot deplasa asa cum vrei, in functie de dorinte si nevoi sau de opere.

Diferitele criterii de care sa tii cont atunci cand alegi o biblioteca.

Materialul. Iata un criteriu extrem de important pentru a ramane in coerenta cu interiorul casei tale. Lemnul ramane alegerea numarul unu pentru o biblioteca traditionala. Poti miza pe lemnul masiv, precum stejarul sau nucul, pentru ca durata sa de viata sa fie una importanta. Dar daca vrei ceva mai modern, poti miza pe un model de biblioteca din metal, sticla sau plexiglas.

Marimea bibliotecii va depinde, logic, de spatiul disponibil. Dar si de numarul de carti pe care il ai.

Cele mai frumoase modele de biblioteci ieftine au mai multi asi in maneca- sunt cele care iti vor permite sa decorezi o incapere cu sic si eleganta. Sunt perfecte pentru carti, dar nu numai. Poti aseza pe ele si obiecte de decor si poti crea cele mai diferite ambiante.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *