web analytics

Mese pentru gradina, sfaturi si recomandari

Sezonul estival aduce odata cu el dorinte de a sta mai mult pe afara, in gradina sau pe terasa, impreuna cu familia sau cu prietenii. Iar cele mai frumoase si bune modele de mese pentru gradina reprezinta alegerea de vis pentru a sta impreuna la aceeasi masa cu cei dragi.

Din otel lacuit, din lemn, din beton armat sau alte materiale… iata care sunt cele mai bune sfaturi si recomandari pentru a alege asa cum trebuie cele mai bune mese pentru gradina.

Mai intai, de ce trebuie sa tii cont atunci cand alegi o masa pentru gradina? Mai intai, ar trebui sa incepi sa ii evaluezi calitatile, incepand cu materialul utilizat. Verifica si rezistenta sa la intemperii, dar si soliditatea sau durabilitatea, dar si eventuala sa lejeritatea in cazul in care vrei sa o muti. Sa nu uita, nici de facilitatea atunci cand vine vorba despre intretinere, lemnul si fierul forjat, fiind « corigenti » la aceasta materie.

Stilul mesei pentru gradina pe care il alegi trebuie sa fie in concordanta cu cel al exteriorului. Mai romantic, din fier forjat, mai natural din lemn… chiar ai de unde alege in functie de gusturi si nevoi.

Mai trebuie sa tii cont si de numarul de persoane pe care il primesti in vizita de obicei. De la cea mai mica masa pentru gradina, rotunda sau patrata, de 2 persoane, pana la cea mai mare, de 12 persoane sau mai mult, cel mai adesea extensibila… chiar ai de unde alege.

Mesele pentru gradina din lemn sunt apreciate pentru aspectul lor natural si calduros. Au o multime de esente, de la cel european, la cel exotic lemnul compozit este si el foarte in tendinte.

Mesele pentru gradina din rasina sunt si ele din ce in ce mai apreciate deoarece nu putrezesc si sunt rezistente la intemperii. Poate sa arate ca o masa clasica din plastic si poate sa aiba o multime de culori.

Mesele pentru gradina din aluminiu sunt moderne si insensibile la schimbarile sau constrangerile climatice. Sunt solide si totusi lejere, usor de transportat, dar si de rasturnat de vant.

Mesele pentru gradina din fier forjat au curbe foarte frumoase si un farmec fara pereche, fiind alese in primul rand pentru estetismul lor. Masa din fier forjat are un aspect retro minunat si este foarte solida.

Mesele pentru gradina din beton armat sunt moderne, minimaliste si foarte rezistente. Cele din otel sunt si ele foarte rezistente si robuste, dar sunt mai grele decat cele din aluminiu si au tendinta de a se incalzi la soare.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *