web analytics

Mese pentru cafea care iti fac dimineata mai frumoasa

Mai mici sau mai impozante, rotunde sau patrate, dreptunghiulare, in nuante neutre sau inchise, mesele pentru cafea sunt cele care iti fac dimineata mai frumoasa.

Fara ele, diminetile si cafeluta de rigoare, nu ar mai fi cu siguranta la fel! Un lucru evident, dar care se poate transforma repede intr-o bataie de cap atunci cand nu stii ce sa alegi.

In ceea ce priveste materialul, lemnul este si va ramane o valoare sigura. Dar plexiglasul incepe sa fie din ce in ce mai apreciat datorita laturii sale design si modernismului cu care vine pentru living. Masutele de cafea colorate sunt si ele din ce in ce mai frumoase. Si cele lacuite la fel.

Dar in primul rand, o masuta de cafea frumoasa va fi cea care se va armoniza cel mai bine cu restul decorului.

  • in ceea ce priveste stilul scandinav, cel mai bine ar fi sa privilegiezi culorile neutre si lemnul. O masa rotunda din lemn, in nuante de alb, are inca zile o multime de zile frumoase in fata sa. Cea in nuante de pastel va veni cu un plus de fantezie.
  • atunci cand vorbim despre un decor in stil industrial, o masuta de cafea din materiale mai brute, precum lemnul, poate reprezenta cea mai buna alegere. Dar si otelul sau metalul.
  • daca salonul are un decor mai minimalist sau mai clasic, o masuta pentru cafea de sticla va contribui la impresia de lejeritate.
  • poti alege insa si o masuta de cafea care sa prezinte un duo de alb si de negru, adica de lemn si de marmura, foarte in tendinte si indemodabil. Griul si lemnul, merg si ele de minune impreuna.
  • daca iti doresti o sufragerie in stil retro, o masa din lemn, mai vintage, poate sa fie cea mai buna alegere. Masuta din lemn in nuante deschise este foarte rustica iar cea in nuante de acaju este foarte moderna.
  • masutele de cafea din sticla cu picioarele din metal sunt cea mai buna alegere tot pentru un stil mai industrial. Iar cele din marmura pentru cel mai elegant decor. Formele mai extravagante se potrivesc cu cel mai modern decor.

Mesele pentru cafea sunt cele care iti vor inveseli decorul casei, dar zi viata de zi cu zi, mai ales cand diminetile sunt mai grele si mai mohorate. Masa de cafea este o masa foarte functionala, care poate fi foarte design in acelasi timp.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *