web analytics

Materiale folosite pentru fabricarea lenjeriilor

Materiale folosite pentru fabricarea lenjeriilor

Atunci cand vrei sa iti ameliorezi calitatea somnului si sa te bucuri de cel mai odihnitor somn, lenjeria de pat, in special materialul folosit pentru fabricarea, sa reprezinta un element primordial. Dar materialele nu au toate acelasi aspect si nu se simt la fel la atingere.

Bumbacul. Natural si foarte sanatos, bumbacul este un material foarte placut la atingere si extrem de confortabil. Calitatea si moliciunea sa depind de finetea firelor cu care a fost tesut dar si de numarul acestor fire. Cu cat acesta este mai ridicat, cu cat tesatura este mai stransa, cu atat lenjeria este mai fina, mai placuta la atingere si mai rezistenta. Bumbacul egiptean reprezinta tesatura cea mai calitativa ce se foloseste la lenjeriile de pat. Este rege printre varietatile de bumbac folosit mai ales pentru lenjeriile de lux.

Bumbacul percale. Este vorba despre un material de inalta calitate, realizat din fire foarte fine,  cu fibrele cele mai lungi si tesut foarte strans. Un material foarte fin si suplu, bumbacul percale este cel care te invaluie cu o atingere ca de matase si cu o senzatie de confort incomparabile. Bumbacul percale este foarte rezistent, are o tinuta ideala si este foarte usor de intretinut.

Satinul din bumbac. Este o alta panza de inalta calitate, cu cele mai fine fire si tesute foarte foarte strans. Un material foarte calduros iarna, satinul din bumbac este un veritabil regal pentru piele. Satinul din bumbac poate sa fie in dungi, poate sa fie un satin damasc si poate crea cele mai frumoase jocuri de lumina. Delicatetea sa iti va incanta toate noptile.

Jersey. Suplu, catifelat, foarte moale, placut la atingere si extensibil, jersey este un material foarte usor de intretinut, care nu necesita nimic special si care este cea mai buna alegere pentru lenjeriile de pat.

Poli-bumbacul. Este vorba despre un amestec in parti egale de poliester si de bumbac, foarte lejer, foarte suplu, foarte placut la atingere, care se usuca foarte usor si care nu se sifoneaza.

Matasea. Matasea este un material nobil, un summum de lux. Este cel mai confortabil, cel mai moale material care va avea grija sa ai un somn ca de bebelus si sa ai cea mai frumoasa piele si cel mai frumos par in acelasi timp.

Flanelul. Un alt material foarte moale si placut la atingere, calduros, ideal pentru noptile mai racoroase de iarna.

Inul. Inul este un material natural, nobil, sic si autentic. Este cel mai senzual material, cu proprietati termoreglatoare, adica racoros vara si calduros iarna. Inul este foarte absorbant, poate sa evacueze foarte repede umiditatea si este hipoalergenic in mod natural.

Vascoza de bambus. Este o fibra foarte naturala produsa cu ajutoru bambusului, foarte palcuta la atingere si anti-bacteriana in mod natural.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *