web analytics

Masute pentru cafea pe care vei dori sa le ai

Masute pentru cafea pe care vei dori sa le ai

Masuta pentru cafea reprezinta perla unui salon sau a unei decoratiuni in top. Niciodata plictisitoare, aceasta prezinta o multime de forme si de stiluri, dar si de culori pentru a satisface toate dorintele si gusturile in materie de decor.

Din lemn, metalice, mai degraba retro sau extrem de moderne… care este modelul de masuta pentru cafea pe care vei dori sa il ai?

O masuta de cafea in stil retro. Masuta de cafea cu o alura retro este cea care se va potrivi cu o multime de tipuri de decor. Nu miza insa pe o combinatie intre masuta de cafea retro si un mobilier in nuante deschise.

Masuta de cafea cu picioare metalice. Cum stilul scandinav este foarte in tendinte, masuta de cafea in acest stil este cea mai buna alegere cu siguranta. O masa din lemn va fi cel mai bine pusa in valoare de picioarele metalice in nuante de alb. Sobru dar design.

O masuta de cafea in nuante deschise. O masuta din lemn deschis va merge de minune cu o canapea cu un stil minimalist. O alegere clasica, dar inteleapta si o valoare sigura.

O masuta de cafea din ratan. Revenit in tendinte de ceva sezoane incoace, ratanul este cel care te va ajuta sa ai un interior exotic si plin de farmec. Dar si retro in acelasi timp. Dar masuta de cafea din ratan este cea mai buna alegere si pentru un interior retro.

O masuta de cafea in nuante inchise. Alege pentru sufrageria ta o masuta de cafea mai fina, mai lunga si in nuante inchise, adica mai vintage.

O masuta de cafea cu efect de marmura. O masuta de cafea cu un design minimalist, in nuante de alb, poate sa mearga de minune cu orice tip de interior. Cea mai practica alegere deci pe care ai putea sa o faci!

O masuta de cafea in black and white! Cu siguranta ca acest model de masuta de cafea va fi vedeta la tine acasa! Cel mai frumos obiect design!

O masuta de cafea in nuante de albastru. Cu siguranta ca nu va trece neobservata. In plus, va merge de minune cu mobilierul mai colorat precum o canapea verde sau un fotoliu in nuante de potrocaliu.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *