web analytics

Lustre si pendule pentru living

Lustre si pendule pentru living

In ultima vreme, lustrele si pendulele pentru living sunt cele care rivalizeaza in originalitate si care incearca sa incalzeasca de minune ambianta casei tale.

Lustrele din rachita. Tarile scandinave continua sa inspire mereu si mereu lumea designului interior. Te vor ajuta sa captezi doar unde pozitive cu ajutorul unor fibre naturale. Plus ca tendinta hygge este din ce in ce mai in voga.

Lustrele si pendulele albe ca zapada. Sunt cele care vor aduce un vant de prospetime la tine in living. Sunt spectaculoase si pun cel mai bine in valoare decorul.

Lustrele ca si coliviile pentru pasari te vor ajuta sa obtii cel mai poetic decor la tine acasa. O structura ajurata care va filtra lumina si care se potriveste cu orice tip de decor sau stil.

Lustrele XXL. In sufragerie, cea mai frumoasa tedinta este cea a supradimensionatului. Astfel ca in living, o lustra XXL sau oversize, este cea care va crea surpriza si care va anima volumul incaperii. Cele cu model impletit se potrivesc de minune pentru un interior mai boem iar cele cu brate multiple, din metal vor pune cel mai bine in valoare un decor industrial.

Lustrele din fibre naturale, inspirate de modele exotice, ca de palmieri te vor ajuta sa obtii un decor etnic minunat la tine acasa. Sunt sic dar si rustice in acelasi timp.

Lustrele si pendulele minimaliste sunt design, sunt discrete, dar foarte glamour in acelasi timp. Mai ales cele din lemn care vor incalzi atmosfera. Sunt modele care se vor armoniza cu orice tip de interior si care pun cel mai bine in valoare orice tip de mobilier.

Lustrele sau pendulele tip strugure vor crea cea mai frumoasa armonie luminoasa la tine in living. Poti folosi mai multe pendule si lustre pentru un plus de originalitate.

Lustrele personalizate vor veni cu un look artizanal in casa ta. Le poti adapta stilul gusturilor si preferintelor tale.

Iar daca vrei sa fii cea mai trendy sau cea mai in voga, alege lustrele din sticla, cu forme originale sau neregulate care te vor seduce cu siguranta.

Tu ce model vei alege?

 

 

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *