web analytics

Lustre pentru dormitor cu aspect elegant

Intr-o lume in care spoturile si aplicele murale sunt din ce in ce mai des intalnite si mai apreciate, ideea de a alege cele mai frumoase lustre pentru un dormitor cu aspect elegant reprezinta altceva. Am putea spune chiar ca este o idee cu adevarat revolutionara.

Lustra reprezenta pe vremuri un element de baza intr-un decor victorian sau clasic. Cu timpul insa a fost lasata deoparte in detrimentul altor obiecte de iluminat mai moderne si mai in voga.

Lustrele reprezinta accesorii indemodabile care confera dormitorului un plus de gratie si de eleganta. Si nu e de mirare ca au invadat din nou minunata lume a decoratiunilor interioare. Sunt estetice, sunt practice si sunt cea mai buna idee atunci cand vrei sa pui cel mai bine in valoare interiorul casei tale.

Clasice, romantice si maiestuoase, lustrele sunt cele care te vor ajuta sa ai un dormitor plin de farmec.

Poti alege astfel lustre de sticla cu un aspect mai vintage care vor veni cu cea mai intimista ambianta la tine acasa. Cele in nuante de pastel, mai sobre si mai minimaliste sunt ideale pentru un decor mai clasic.

Si cine a spus ca lustrele trebuie sa fie impozante? Astfel ca poti alege un model mai simplu, cu o structura metalica cu becuri la extremitati care vor difuza lumina in intreaga incapere.

In plus, chiar daca stilul contemporan sau futurist este foarte in voga, lustrele design sau elegante, propun lustre din cristal sau cromate care vor crea cea mai frumoasa armonie la tine in dormitor.

Privilegiaza lustrele din lemn, din materiale sau chiar din hartie, care sunt mult mai frumoase si mai in  voga decat cele din metal sau plastic. In ceea ce priveste culorile, chiar ai de unde alege. Alege nuante mai neutre pentru o ambianta mai cosy. Culori mai puternice si mai indraznete cand vrei sa iti pui cel mai bine in valoare nuanta tavanului …

Lustrele cocoon sunt si ele cea mai buna idee pentru un dormitor. Sunt estetice si te vor ajuta sa obtii cea mai zen atmosfera in locul tau preferat din casa.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *