web analytics

Lenjerii microfibra

Lenjerii microfibra

Deoarece ne petrecem mai mult decat un sfert din viata dormind, lenjeriile de pat pe care le folosim au o importanta primordiala. Este adeverat ca nimic nu poate egala confortul oferit de lenjeriile de pat confortabile si impecabile atunci cand ne strecuram in bratele lui Morfeu. Iar dupa alegerea saltelei, lenjeria ocupa al doilea loc ca importanta pentru un somn odihnitor.

Lenjeriile din microfibra sunt lenjerii care incep sa fie din ce in ce mai populare deoarece sunt foarte practice si avantajoase.

Microfibra este un material fabricat din fibre artificiale, un material foarte rezistent cu cel mai moale finisaj. Deci lenjeriile de pat din microfibra sunt lenjeriile fabricate din fibre sintetice de dimensiuni foarte foarte mici, facute din poliester si poliamide. Fibrele folosite pentru fabricarea sa sunt chiar mai mici decat parul. Din aceste motive, lenjeriile sunt de o netezime exceptionala si de un aspect foarte catifelat, fiind lenjeriile ideale pentru un somn odihnitor.

Microfibra este cea care poate absorbi umiditatea corpului pentru ca tu sa te bucuri de cele mai relaxante si odihnitoare nopti. Microfibra se pare ca este chiar de 5 ori mai absorbanta decat lenjeria de pat de bumbac. In plus, datorita capacitatii sale de a respinge acarienii, microfibra este cea mai buna idee pentru cei care sufera din cauza unor alergii mai ales la materialele naturale.

Lenjeriile din microfibra sunt lenjerii contemporane, moderne, de cea mai inalta calitate, foarte moi si foarte confortabile. Lenjeriile cele mai practice si mai usor de intretinut deoarece nu se sifoneaza usor si care ofera un confort de neegalat noapte dupa noapte.

Deci lenjeriile microfibra sunt cea mai buna alegere deoarece imbina de minune stilul practic, cu durabilitatea si cele mai bune preturi. De asemenea, nu se deterioreaza foarte usor si isi pot pastra culorile pentru mai mult timp.

Esti in cautarea unei lenjerii de pat moderne, sofisticate, longevive si de cea mai inalta calitate?  In acest caz, alege lenjerii microfibra si nu ai cum sa dai gres. Nu degeaba se spune despre microfibra ca este materialul viitorului.

In plus, lenjeriile din microfibra vin cu cele mai originale motive si imprimeuri. Astfel ca lenjeriile de pat din microfibra sunt cele mai versatile, permitandu-ti sa obtii un decor minunat la tine in dormitor. Modelele sunt unice, contemporane, de cea mai inalta calitate.

Nu mai sta pe ganduri si descopera cat mai repede lejeritatea si moliciunea lenjeriilor micofibra si adu lenjeriile luxoase la tine in casa.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *