web analytics

Lenjerii de pat pentru copii

Lenjerii de pat pentru copii

Copiii, la fel ca si adultii de altfel, isi petrec o mare parte din timp dormind. Este deci foarte important sa se simta cat mai bine in el.

Un mediu favorabil si propice odihnei este un lucru primordial pentru un copil. Deci este foarte important sa alegi o lenjerie de pat pentru copii de cea mai inalta calitate. Somnul reparator trebuie sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Lenjeriiile de pat pentru copii calitative, practice, decorative si confortabile sunt la fel de importante ca si salteaua sau chiar si patul.

Alege marimea potrivita pentru lenjeria de pat pentru copii. Este foarte important ca lenjeria pe care o alegi pentru camera copilului sa fie adaptata marimii saltelei.

  • poti miza fie pe dimensiunile standard – 40 x 200 cm, 160 x 200 cm sau 200 x 200 cm.
  • poti alege o lenjerie de pat la comanda pentru a fi sigur ca alegi dimensiunea potrivita.

 

Alege materialul potrivit pentru cea mai calitativa lenjerie de pat. Nimic nu este mai dezagreabil decat o lenjerie care incepe sa se desire, care se sifoneaza sau care isi pierde culorile de la prima spalare.

 

Molton, jersey, bumbac, poliester… care este cea mai buna alegere? Atunci cand vrei sa alegi o lenjerie de pat pentru copii, calitatea materialului este un lucru primordial. Materialele sintetice precum poliesterul nu sunt insa cele mai potrivite. Unii il aleg insa deoarece este foarte usor de intretinut. Fibrele naturale insa sunt cea mai buna alegere.

  • bumbacul este cea mai populara alegere, fiind foarte fin si placut la atingere, dar si foarte rezistent.
  • poli-bumbacul este o alta optiune ideala deoarece reuneste caracteristicile poliesterului si bumbacului laolalta. Adica suplete, catifelare si rezistenta.
  • lenjeriile de pat din jersey sau cele din molton sunt si ele foarte populare datorita calitatii lor si durabilitatii.

 

Lenjeriile de pat pentru copii trebuie sa fie stilate, colorate si vesele. Lenjeria de pat poate transforma momentul mersului la culcare intr-unul foarte placut si amuzant. Este de ajuns daca vei alege o lenjerie tematica, vesela, foarte colorata sau una cu motive amuzante. Culorile vii, pline de prospetime sau cele acidulate vor veni cu un plus de caracter pentru camera copilului.

 

Personaje Disney, flori, motive geometrice, papusi, ursuleti, buline, dungi…. toate au mare succes atunci cand vine vorba despre cele mai vesele si mai frumoase lenjerii de pat pentru copii. Nuantele pastelate sunt si ele o alegere foarte populara.

 

O lenjerie de pat pentru copii realizata cu grija si cu delicatete, cu cea mai mare atentie acordata detaliilor si finisajelor este cu adevarata cea mai buna alegere. Copiii se vor putea bucura astfel de nopti mai odihnitoare si mai placute. Camera confortabila de vis incepe cu o lenjerie de pat confortabila.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *