web analytics

Leagane si hamace pentru gradina

Pentru gradina sau balcon, un hamac tip scaun sau unul tip fotoliu reprezinta alegerea ideala atunci cand vrei sa te relaxezi. Iar balansoarul pentru gradina, din lemn, fier forjat sau rasina este cel mai bun accesoriu si cel mai confortabil care este gata sa te primeasca pentru minunate momente de relaxare.

La fel ca in cazul altor accesorii pentru gradina, leaganul pentru gradina se poate alege din diverse materiale, mai mult sau mai putin rezistente, mai mult sau mai putin scumpe.

Leaganul din fibre naturale, din ratan sau rachita este o alegere estetica si ecologica in acelasi timp. Este biodegradabil reciclabil, dar rezistent in acelasi timp.

Leaganul din otel este extrem de rezistent deci poate sa stea foarte multa vreme afara, fara sa se deterioreze. Are un estetism particular, foarte contemporan.

Leaganul din fier forjat vine cu un plus de romantism pentru gradina. Poate sa fie tinut afara tot anul. Deci iarna nu va trebui sa fie pus la adapost. Dar va trebui sa il tratezi contra oxidarii din cand in cand.

Leaganul din lemn atrage din ce in ce mai multe persoane datorita estetismului si naturaletii, dar si a soliditatii. Aici intra mai ales esentele mai exotice precum teckul.

Leaganul din plastic. Se potriveste cel mai bine celor care au un buget mai restrans. Este rezistent si mai ieftin dar nu este atat de estetic ca si celelalte modele de leagane pentru gradina.

Leaganul suspendat. Se poate folosi atat pentru interior cat si pentru exterior. Are un look foarte contemporan si actual se potriveste de minune cu un interior mai design.

Hamacele pentru gradina. Alege un hamac care sa te duca cu gandul la vacanta, adica la soare, la mare, la plaja, la relaxare…. adica la dolce vita! Poti alege fie un hamac pe care sa il agati in locul tau preferat din gradina, fie pe care sa il iei cu tine in drumetii. Exista chiar si modele pentru interior.

Alege un hamac doar din materiale naturale precum bumbacul, deoarece materialele sintetice nu prea fac o casa buna cu temperaturile ridicate. Intretinerea sa trebuie sa fie usoara si nu uita ca ar trebui sa il protejezi de intemperii.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *