web analytics

Lapte de cocos

Lapte de cocos

Chiar daca suntem bombardati cu diferite alimente care in momentul prelucararii lor sunt practic infestate cu tot felul de adaosuri si care ne fac foarte rau sanatatii, totusi laptele de cocos, este unul din putinele alimente pe care le avem la dispozitie pentru a ne imbunatati alimentatia. Desi multa lume nu este de acord cu acest lucru, cert este ca tot mai multe persoane se axeaza strict pe o alimentatie cu lapte de cocos in fiecare zi. Iar astfel, putem profita si noi de beneficiile sale, deoarece nu sunt putine iar pe cateva dintre ele le poti gasi in randurile urmatoare.

Beneficiile laptelui de cocos

La fel ca si laptele de vaca, si acesta se poate folosi in cafea. In felul acesta, electrolitii sai care sunt intr-un numar foarte mare iti vor oferi o energie mult mai mare decat cea pe care ti-o ofera laptele de vaca sau de oaie, si de aceea, ar fi indicat sa incepi sa bei cafeaua cu acest tip de lapte.

Si daca ne axam tot mai mult pe un aspect fizic cat mai placut, laptele de cocos, este un bun prilej sa ne asiguram ca tenul nostru este imbunatatit in ficare zi. Catifelarea pielii va fi cel mai mare avantaj oferit, deorece la nivelul sau laptele va incepe sa lucreze din ce in ce mai mult iar ca rezultat, vei avea o piele mult mai fina si mai placuta.

Desi multa lume evita toate tipurile de grasime, cele saturate care sunt benefice organismului se gasesc in acest lapte de cocos, intr-o cantitate insemnata ceea ce inseamna ca pentru a scapa de kilogramele in plus, aceste grasimi sunt perfecte, ele reusind sa ajute organismul din toate punctele de vedere.

Si pe timp de vara, laptele de cocos poate fi considerat atat pentru femei, cat si pentru barbati, un aliat extrem de important impotriva oricarui tip de arsursa, provocata de soare, bineinteles. Desi in alte tari, femeile in special il folosesc pentru a scapa de aceasta problema, la noi in tara nu reprezinta practic un trend, din pacate.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *