web analytics

Lampi de veghe pentru copii care merita cumparate

Bebelusii sunt fragili, merita sa fie rasfatati si protejati, mai ales in primele luni de viata. In timpul somnului, poti folosi lampi de veghe pentru un confort sporit pe timp de noapte. Este esential sa alegi o lampa de veghe pentru copii care iti va fi cu adevarata utila. Drept urmare, trebuie sa alegi una cu un design placut si cu mai multe functionalitati. Spre exemplu, lampile de veghe ale brandului Cloud B merita cumparate deoarece vin cu un design special si cu o lumina linistitoare.

Confortul bebelusului este esential, mai ales pe timp de noapte. Datorita unei lampi de veghe copilul va fi mai linistit. Una din cele mai apreciate lampi de veghe pentru copii la momentul actual este Summer Infant, o lampa cu sunete si proiectii albinuta Betty, o lampa extrem de simpatica de altfel. Aceasta lampa proiecteaza numeroase stelute si luna pe tavan, in trei culori, intr-o atmosfera deosebit de placuta. Nu lipsesc nici cantecele de leagan si sunetele din natura pentru ca micutul sa se simta cat mai bine.

Lampa de veghe Broasca Testoasa umple tavanul din camera copilului cu stelute colorate. Broscuta testoasa proiecteaza o constelatie magica pe tavan si se aprinde pentru a-i scapa pe copii de teama de intuneric.

Inainte de a alege o lampa de veghe pentru copii trebuie sa verifici programele disponibile. Exista modele programabile pentru a nu te trezi noaptea sa o aprinzi in caz ca se stinge. In plus, daca copilul se trezeste, trebuie sa stii ca exista unele modele care se aprind daca aud vocea copilului. Alege modele moderne si inteligente care se declanseaza singure, cu o autonomie mare.

Bineinteles, in alegerea unei lampi de veghe pentru copii este important si designul. Si luminozitatea este importanta. Unele modele sunt dotate cu un mod de luminozitate variabil ceea ce inseamna ca utilziatorul poate regla personal luminozitatea, in functie de nevoi in timp ce unele modele vin cu o lumina mai intensa. Scopul este sa nu il incomodeze pe copil in timpul somnului.

Alege o lampa de veghe pentru copii cu baterii reincarcabile sau cu incarcator USB. Astfel nu vei depinde de o priza electrica si o poti aseza oriunde in camera bebelusului. Cele mai recomandate sunt lampile LED, cu o durata de viata mai lunga.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro
Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *