web analytics

IQOS un dispozitiv alternativ pentru fumatori

Philip Morris International (PMI) este cunoscut in special pentru comercializarea faimoasei marci de tigari Marlboro. IQOS un dispozitiv alternativ pentru fumatori. PMI incearca de mai multi ani sa castige teren pe piata tigarii electronice si vine pe piata cu noi produse sub denumirea „noua generatie”. Printre acestea se numara un dispozitiv care incalzeste tutunul, IQOS. Este vorba despre o tigara electronica care contine o rezerva cu tutun adevarat care, odata incalzit, emana vapori despre care se spune ca sunt mai putini nocivi decat fumul unei tigari clasice.

IQOS un dispozitiv alternativ pentru fumatori

O tigara mai putin nociva.

Aceste dispozitive reduc cu pana la 95% produsele nocive continute de tutun, datorita unui sistem heat not burn deoarece tutunul este incalzit pana la 350 de grade in loc sa fie ars cum este cazul altor tigari electronice. Rezervele acestei tigari poarta denumirea de Heets si sunt vandute in pachete de cate 20.

Vezi cat costa aparatul IQOS

Care este diferenta dintre IQOS si celelalte tigari electronice existente pe piata?

Principiul acestor doua produse este identic: ambele degaja vapori si nu fum si nu exista combustie. Cu toate acestea, aceste doua aparate sunt diferite in cel putin doua puncte:

  • IQOS este un produs din tutun. Putem vorbi despre o tigara fara fum cu alte cuvinte. Fumand un IQQS respiram vaporii emanati de tigara electronica. Conform Philip Morris, aceasta este mai putin toxica decat o tigara normala ceea ce ramane inca de demonstrat. Cu toate acestea, cu IQOS, nicotina ajunge rapid la creier ceea ce o face atat de adictivaș
  • Cu tigara electronica respiri vaporii unui lichid cu sau fara nicotina. Acest lichid contine propylen glycon si/sau glicerina vegetala, arome cu gusturi diverse, eventual aditivi si nicotina. Tigara electronica se poate dovedi utila pentru cei si cele care au decis sa renunte la fumat sau sa fumeze mai putin deoarece permite reducerea progresiva a dozei de nicotina. Insa, riscurile pe termen lung a tigarii electronice inca nu sunt cunoscute, inca se mai cerceteaza.

Care sunt avantajele oferite de IQOS?

Vezi cat costa tigarile Heets

IQOS incalzeste tutunul, nu il arde din rezervele HEETS ceea ce inseamna ca nu exista fum, scrum sau foc. Ceea ce inseamna ca IQOS reprezinta cea mai buna alternativa la fumatul clasic. Vine cu un gust autentic de tutun adevarat si cu avantaje pe care o tigara obisnuita nu le ofera. IQOS genereaza in medie niveluri cu pana la 90-95% mai putine substante nocive fata de tigarile clasice. Riscurile asupra sanatatii sunt mult mai reduse spre deosebire de continuarea fumatului cu tigarile obisnuite. Tehnologia HeatControl este cea care diferentiaza aceasta tigara electronica de tigarile obisnuite. Odata cu incalzirea tutunului utilizatorul are parte de o experienta total noua.

Datorita faptului ca nu exista fum, foc sau scrum experienta este mai curata, nu se produce fum, experienta fumatului se transforma intr-un nou ritual de utilizare a tutunului fara mirosul obisnuit al tigarii clasice. Cu alte cuvinte, nu ii vei mai deranja pe cei din jurul tau.

Industria tabacului exploreaza tot felul de solutii pentru a continua sa ofere doar beneficii, nu riscuri asupra sanatatii. Philip Morris este interesat de un singur lucru, sa vina cu un maxim de beneficii pentru utilizator, sa ofere o tigara sanatoasa.

 

IQOS un dispozitiv alternativ pentru fumatori

 

Te-ar putea interesa si: Cum sa faci nod la cravata ( VIDEO )

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *