web analytics

Idei de garduri pentru gradina

Garduri din lemn tip jaluzea, panouri, palisade… ideile nu lipsesc atunci cand vrei sa te protejezi de privirile indiscrete sau sa creezi zone bine delimitate in gradina.

Din lemn, compozit sau PVC, gardurile devin din ce in ce mai design, favorizeaza intimitatea si vin cu un plus de design pentru spatiile verzi.

Deci gardurile sunt practice si functionale, dar sunt si cele mai bune atunci cand vrei sa delimitezi terenul sau sa te tii departe de intrusi. Si fac asta cu stil!

Uita deci de gardurile de fier fara suflet sau de cele din plastic puse in graba. Gardurile trebuie sa prezinte de acum inainte un savant amestec de materiale nobile si de grafisme moderne. Panourile de asamblat sunt propuse in toate stilurile si sub toate formele.

Materialul se va alege in functie de buget, dar si de preferinte.

Lemnul sub forma de lamele are un efect mai rustic, ideal insa si pentru o gradina cu un stil mai contemporan. Lemnul are in acelasi timp o latura estetica minunata. Daca ai o piscina din lemn sau o terasa din acelasi material, vei reusi sa creezi o anumita armonie la tine in gradina. Lemnul este foarte in voga, este solid si ecologic.

Lemnul compozit in nuante de antracit este alegerea perfecta pentru o gradina mai zen. Intr-o nuanta mai deschisa, va merge de minune cu o ambianta mai campeneasca,

Aluminiul se poate alege intr-o mare varietate de culori pentru a se asorta de minune cu ghivecele contemporane sau cu obiectele din beton pictat. Este foarte modern in acelasi timp si foarte popular.

Fierul forjat reprezinta o alegere clasica pentru a obtine cele mai frumoase modele de garduri. Este in acelasi timp si cel mai rezistent.

Poti alege si un gard din PVC alb, care se va potrivi de minune cu o casa mai clasica. Gardul ornamental din gabion prezinta mai multe culori pentru a obtine cel mai trendy si mai original gard pentru gradina.

Gardurile sunt cireasa de pe tort atunci cand vine vorba despre constructia sau decorarea casei. O personalizeaza si ii aduc un plus de caracter.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *