web analytics

Home and deco- De ce vei adora si tu faianta autoadeziva?

In bucatarie, faianta este detaliul care poate sa faca diferenta. Este cea care poate sa puna cel mai bine in valoare un blat si mobilierul din bucatarie sau care poate sa reprezinte pata de culoare. Un detaliu esential in bicatarie sau baie, dar nu numai, este cea care da tonul mai ales atunci cand vine vorba despre stil.

Deci pentru a infrumuseta un colt de perete sau o parte de perete care se afla deasupra blatului, faianta este cea mai buna si mai populara alegere. Dar atunci cand este autoadeziva, chiar vei vrea sa o pui peste tot. Vrei sa te convingi de asta?

Faianta autoadeziva are mii si mii de variante. Fabricantii rivalizeaza in inventivitate, creativitate si ingeniozitate pentru a propune un model de faianta din ce in ce mai frumos si mai versatil. Adtfel ca poti alege un model uni in nuante de auriu sau de argintiu, poti alege un model care imita mozaicul, cimentul sau caramida, poti alege un model de faianta cu motive geometrice sau cu flori…cu siguranta ca vei gasi un model perfect peentru caminul tau.

In plus, ve vedea ca poti imbina mai multe modele intre ele pentru un rezultat cu adevarat unic.

Este foarte usor sa « traiesti cu ea ». Adica este foarte usor de pus pe perete, impermeabila, repozitionabila… deci nu ai cum sa nu o iubesti. Din aceste motive, cu siguranta ca iti vei dori sa o lipesti peste tot prin casa. O poti pune deasupra chiuvetei, deasupra aragazului sau a cazii in baie pentru a veni cu un plus de culoare. Dar se poate lipi si deasupra patului in baie, pentru a schimba putin ambianta sau in interiorul unui dulap pentru a-l inveseli.

Faianta autoadeziva se poate pune foarte bine si peste faianta deja existenta. Un lucru bine de stiut, mai ales atunci cand aceasta este urata si stii ca nu o poti schimba daca nu spargi totul.

Faianta autodeziva se pune cat ai zice peste. Fata de faianta traditionala sau de cea din sticla, stratificata, din ardezie sau din lemn, care necesita material si  cateva ore de pus, faianta autoadeziva, este cea care se pune foarte repede fara probleme.

De asemenea, aceasta se gaseste cam peste tot. Este atat de usor sa schimbi interiorul casei tale cu ajutorul faiantei autoadezive! Pe piata vei gasi numeroase modele la preturi mai mult decat abordabile.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro
Tags:,

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *