web analytics

Home and deco- cum poti invita negrul in casa ta?

In materie de decoratiuni, negrul este cel care revine in forta. Te temi insa ca vei obtine ceva mult prea intunecat? Nu stii cum sa folosesti si tu negrul in interiorul casei tale pentru a obtine cel mai frumos rezultat? Esti in cautare de inspiratie? Iata cateva sfaturi care sa te ajute si sa te inspire.

Un total look black in birou. Biroul este locul ideal pentru un total look black. Vei obtine astfel o ambianta foarte serioasa, perfecta pentru munca sau studiu. Expertii sunt de parere ca este cea mai buna nuanta pentru a te concentra, canaliza eforturile si a reusi in tot ce vrei. Foarte practic. Nu-i asa?

Corpuri de iluminat in nuante de negru. Oare cine a spus ca un corp de iluminat trebuie sa fie neaparat in nuante de alb sau transparent? Corpurile de iluminat in nuante de negru sunt cele care vin cu un plus de modernism pentru casa ta si nu distrag atentia de la lumina in acelasi timp. O combinatie perfecta mai ales daca alegi sa mizezi si pe scaune sau o canapea in nuante de negru.

Negrul in mici tuse in living. Pentru a adopta negrul in interiorul casei tale, cateva accesorii sau obiecte de decor sunt mai mult decat de ajuns. Un pled, perne, un platou, o vaza, cateva lumanari… o multime de elemente mici care vor pune cel mai bine o incapere in valoare cu sobrietate.

O baie neagra, 100% luxoasa. Nimic nu se compara cu marmura in nuante de negru pentru a da impresia de lux la tine acasa. In timp ce in general sau in mod traditional, baile sunt in nuante de alb, de verde sau de albastru, de ce nu ai alege sa mizezi pe o nuanta mai inchisa precum negrul?

Negrul si metalul pentru cel mai modern look. pentru cei care sunt in cautare de un look mai loft sau mai industrial pentru casa lor, nuanta de negru este alegerea perfecta. Din ce in ce mai multe piese de mobilier sunt facute din metal si in nuante de negru. Numai bine. Nu-i asa? Sunt alegerea ideala pentru birou, dormitor sau living.

Un perete in nuante de negru pentru un plus de profunzime. Peretii dintr-o camera nu ar trebui sa fie toti in aceeasi nuanta. Un perete in nuante de negru, pus in valoare de accesorii in nuante mai deschise poate sa mareasca vizual o incapere.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro
Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *