web analytics

Griul cea mai frumoasa culoare pentru o iarna cosy

Departe de a fi sinonim cu austeritatea, nuanta de gri este cea care evoca de minune atat interioarele mai rafinate, cat si o atmofera foarte cocooning. Definitv, foarte sobru, dar si foarte dulce sau bland, griul este cel care afiseaza aura sa cosy, in toate tonurile in casa ta.

Griul cea mai frumoasa culoare pentru o iarna cosy

Osciland intre alb si negru, griul se impune in casa ta si reclama un plus de dulceata sau de blandete. Griul care ne duce cu gandul la norii de pe cer, antracitul care se integreaza minunat in mici tuse in decorul casei tale sau o nuanta de gri perlat pe un covor foarte pufos, aceasta nuanta atat subtila, cat si reconfortanta este cea care ne va insoti intreaga iarna. Cum o poti integra in decorul casei tale?

O canapea in nuante de gri. Discret, care se potriveste peste tot si chiar rafinat, griul este un must have pentru un salon contemporan. Indiferent de marimea sau de compozitia sa, fie ca este din material sau din catifea, cu un stil scandinavian sau cu unul extrem de retro, este cel care traverseaza tendintele cu blandete fara sa se demodeze vreodata.

Neutru si extrem de reconfortant, griul este alegerea ideala pentru a petrece serile reci de iarna la caldura, acoperiti cu o patura calduroasa si pufoasa si cu un ceai cald in mana.

Lenjeria de pat in nuante de gri. Neutru si calmant, griul este cel care se potriveste de minune intr-un dormitor. Mai afirmat decat albul si mai putin auster decat negrul, griul este cel care oscileaza intre cele 2 culori pentru a insufla un spirit cocooning in interiorul casei tale.

Un colt din living in nuante de gri. Salonul in nuante de gri este cel mai frumos. Este elegant, este calduros, foarte contemporan si cel care imbina de minune materialele pentru a afisa nuantele subtile de gri. Poti miza pe un puf sau un fotoliu din catifea, pe o canapea mai minimalista, dar si pe cel mai moale covor. Aceste elemente de decor vor merge de minune cu o masuta sau cu un parchet de lemn in culori calduroase si deschise.

Peretii in nuante de gri. Peretii in nuante de gri nu sunt deloc austeri. Ba din contra. Pot sa fie chiar luminosi, cu conditia sa ii asociezi cu cele mai potrivite nuante si materiale. Alege deci un tapet in nuante de gri care imita marmura si pune-l in valoare cu etajere sau de obiecte de decor in nuante de alb.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *