web analytics

Frigidere cu o usa – sfaturi si recomandari

Fie ca e iarna sau vara, pastrarea prospetimii alimentelor de consumat este o prioritate. In ziua de azi nu cred ca exista vreo locuinta care sa nu fie echipata cu un frigider. Acest aparat este prezent in mai multe modele pe piata. Frigiderul cu o usa este cel mai raspandit si mai popular model. O alegere clasica, frigiderul cu o usa este optiunea ideala pentru spatiile mai restranse.

Frigiderul cu o usa, cunoscut si sub numele de frigider standard este un mare clasic, extrem de popular in randul consumatorilor. Este echipat cu un compartiment de congelare care nu poate insa sa inlocuiasca un congelator. Cand vine vorba despre alegerea celor mai bune frigidere cu o usa trebuie sa tinem cont de volum, prezenta unui compartiment de congelare, tipul de racire si performanta energetica.

Spre exemplu, Candy CCTOS 502 combina un frigider de 84 l si un congelator de 13 litri avand un volum total de 97 de litri. Acest frigider cu o usa cu dimensiuni mai mici este ideal pentru o bucatarie mai mica.

Exista frigidere cu o usa ce vin cu un volum de 400 de litri, ideal pentru familiile mai numeroase. Un astfel de frigider cu un volum mare este Coolhead RCX 400. Singurul incovenient al frigiderelor cu un volum mare este pretul destul de ridicat.

Consumul de energie este si el important. Clasele energetice sunt numerotate de la A la E, ultima indicand un consum mare, prima un consum redus. Clasa A se  imparte la randul sau in A+ sau A++. Cele mai noi modele de frigidere cu o usa sunt extrem de econome. Frigiderul cu o usa Gorenje R6192FW face parte din clasa energetica A++ cu un consum redus.

In alegerea unui frigider cu o usa mai trebuie sa tinem cont de compartimentarea interioara, aceasta fiind cea care asigura o mai buna organizare a spatiului. Trebuie sa verifici daca rafturile sunt ajustabile pentru o asezare cat mai eficienta a alimentelor. Compartimentele speciale sunt si ele importante – pentru legume, fructe dar si cate rafturi are usa. Sistemul de dezghetare – manual sau automat este si el important. Functia de dezghetare automata este si ea importanta. Acum ca stii care sunt principalii parametri de urmarit, poti cauta un frigider cu o usa potrivit pentru tine.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *