web analytics

Frigidere cu doua usi – populare in orice bucatarie

Cu capacitatea lor XXL, cu dispenserul de apa sau de gheata in fata si cu un look ultra design, cele mai bune modele de frigidere cu doua usi sunt cele mai populare in orice bucatarie.

Mai simple, mai performante, mai ingenioase…. Frigiderele cu doua usi seduc in primul rand consumatorii datorita volumului lor imbatabil. Dar se adapteaza de minune si atunci cand vine vorba despre nevoile tale in ceea ce priveste consumul de energie. In plus, atunci cand vine vora despre practicitatea, frigiderele cu 2 usi sunt cu siguranta mult mai practice.

Primul lucru se care sa tii cont atunci cand alegi frigiderele cu doua usi- capacitatea. Aceasta ar trebui sa fie adaptata in primul rand nevoilor tale si ale familiei tale. Deci depinde si de numarul de persoane. Deci pentru o familie mai mare, capacitatea sa ar trebui sa fie intre 200 si 300 de litri.

Tipul. Frigiderele cu 2 usi se pot clasifica la randul lor in urmatorul fel- modele verticale si modele side by side. Congelatorul poate sa fie superior sau inferior.

Dimensiunile sunt si ele importanta deoarece un frigider cu 2 usi este mai lat si mai adanc decat unul clasic. Deci trebuie sa masori foarte bine spatiul de care dispui pentru a alege un model potrivit.

Consumul energetic. Mai mare nu inseamna neaparat un cosnum energetic important, deoarece o multime de modele cu 2 usi afiseaza o performanta energetica inalta.

Sistemul de racire este la fel de important. Pentru ca a produce frig este functia principala a frigiderului, este important ca acesta sa poata sa il produca. Un frigider prevazut cu sistemul No Frost va impeidica formarea de gheata.

Autonomia congelatorului. In cazul in care se va lua curentul, este un criteriu foarte important de care sa tii cont. In functie de modelul ales, aceasta poate varia de la 5 pana la 20 de ore.

Designul. Pe langa faptul ca este extrem de practic, frigiderul cu 2 usi a devenit in ultima vreme un adevarat element de decor din orice bucatarie ce se respecta.

O capacitate mare, o multime de functionalitati, optiuni foarte practice, un design adaptat de minune celor mai moderne bucatarii… nu e de mirare ca frigiderele cu 2 usi sunt din ce in ce mai populare in orice bucatarie.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *