web analytics

Dieta cu orez

Dieta cu orez

Dietele in momentul de fata sunt de foarte multe tipuri, fiecare avand anumite beneficii si avantaje de care puntem sa profitam. Problema se schimba in momentul in care incepem sa le respectam, deoarece sunt diferite si nici un organism nu este la fel ca si celalalt, astfel, o dieta anume poate sa fie de-a dreptul nefolositoare pentru un anumit tip de organism. Oricum ar fi, dieta cu orez se apropie cel mai mult de acele beneficii pe care toata lumea le asteapta, aceasta fiind explicata in randurile urmatoare.

Ce reprezinta dieta cu orez?

Avand in vedere ca toate persoanele vor sa slabeasca, acest lucru se poate realiza intr-o maniera foarte usoara, dieta cu orez fiind cea mai buna alternativa. Timpul in care poti vedea rezultatele variaza intre 6 si 12 zile, insa dieta este pe o perioada de 10 zile. Ulterior, ai nevoie de o pauza intre 3 si 5 zile iar apoi o poti relua. In cea de-a doua etapa, rezultatele vor deveni si mai vizibile, ceea ce inseamna ca te vei putea bucura de aceste beneficii in mai putin de o luna de zile.

Daca te gandesti ca orezul este singurul aliment permis la nivelul acestei diete, te inseli, deoarece pe langa orez, hrisca, ovazul, meiul si graul sunt alte cateva alimente nu doar permise, ci si recomandate. Acestea, deoarece au un gust destul de comun, dar totusi, intr-o alta maniera este la libera alegere felul in care le gatesti, insa pe toata periaoda dietei, ai voie sa adaugi doar sare, nimic mai mult.

Si chiar daca, la inceput nu te vei simti cel mai confortabil, in special in primele 2/3 zile, nu iti face probleme deoarece este ceva normal. Abia dupa prima etapa a sa, vei putea spune ca simti o schimbare radicala in bine la nivel de confort interior, atunci cand rezultatele fizice vor fi si ele foarte usor de observat.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro
Tags:,

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *