web analytics

Dezintoxicarea

Una din cele mai mari probleme care ne fac viata grea in special in perioada sarbatorilor, este intoxicarea, atat cu mancare sau toxine, cat si cu alcool in unele cazuri. Aceasta, are grija sa ne creeze cea mai proasta stare interioara pe care o putem avea si asta pe langa celelalte probleme pe care le creeaza. Probabil 3 din 5 persoane se bat anual cu intoxicarea, indiferent de tipul sau, iar astfel, ar trebui sa te intereseze si pe tine mai mult aceasta problema deoarece chiar daca nu ai intalnit-o dintr-o greseala poti sa o faci.

Dezintoxicarea

Primul pas pe care il poti face si care consta in evitarea acestei probleme de sanatate, este sa nu uiti de spalatul alimentelor. Indiferent de unde provin, peste tot apar toxinele care pot duce la o intoxicatie. Indiferent cat de bine ar arata fructele ca de exemplu si persoana care ti le ofera chiar daca iti garanteaza ca nu sunt infectate, totusi nu face greseala sa le mananci fara sa le speli, sanatatea ta fiind in pericol deoarece toxinele se afla peste tot in aer.

Totusi, daca ai ajuns sa ai probleme cu intoxicarea, exista niste recomandari privind alimentatia ta. Astfel, in perioada respectiva, ar trebui sa te axezi doar pe alimente din gradina, spalate foarte bine si pe sucuri naturale din fructe foarte bine spalate, nimic din comert. Apa, este iarasi foarte importanta, si de aceea cei doi litri nu trebuie sa lipseasca, ajutand organismul sa elimine mult mai usor orice tip de toxina sau substanta.

Si daca te gandesti ca poti bea in contnuare cafea, alcool, medicamente, aditvi sau E-uri, iarasi te inseli. Incearca sa le eviti cat posibil de mult pe toata aceasta perioada sau macar cel putin pana iti revii cat de cat sa iti poti face treburile zilnice, asta acasa, cat si la birou.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *