web analytics

De unde poti cumpara o sanie online plus recomandari

Iarna este sezonul in care saniutele sunt la mare cautare. In cazul in care esti in cautarea unei saniute pentru copilul tau acest articol este pentru tine.

Chiar daca caderea fulgilor de nea nu este pe placul tuturor adultilor, pentru copii constituie cu siguranta un prilej de bucurie si de distractie.

Cum alegem cea mai buna sanie – sfaturi utile. Varsta copilului este principalul criteriu de care trebuie sa tii cont in alegerea unei saniute pentru copii. Daca copilul este mic, sania va fi special conceputa incat acesta sa nu cada de pe ea. Va fi prevazuta cu elemenente de tras sau de impins pentru ca cel mic sa poata fi supravegheat de parinte.

Greutatea admisa. Daca intentionezi sa urci pe sanie impreuna cu copilul atunci alege o sanie cu o greutate maxima admisa de 90 de kilograme sau chiar mai mult daca esti mai greu.

Capacitate si dimensiuni.  Dimensiunile saniei conteaza in cazul vrei sa o duci la munte, sa te asiguri de faptul ca incape in portbagaj. Dar si la depozitare, pe timp de vara. In ceea ce priveste capacitatea, aceasta se refera la cate persoane incap pe sanie, una sau doua.

Materialul. In cazul copiilor mici este potrivita o sanie usoara, din plastic. Unde sta copilul sania trebuie sa fie prevazuta cu material anti-alunecare. In cazul unui copil mai mare poti alege materiale mai grele, metal sau lemn care sa prinda viteza.

Recomandari de sanii pentru copii

Sanie Snow Star Marmat Rosu. Este o sanie ergonomica conceputa dintr-un material plastic de calitate, recomandata pentru varsta de 2+.

Sanie Ryder – Baby Dreams. Un model de sanie extrem de apreciat de cumparatori si de calitate. O sanie rezistenta, cu un cadru din aluminiu si spatar, cu un sezut din lemn rezistent, la un pret accesibil.

Sanie Adbor Piccolino cu sac.  Este dintr-un material plastic si cadru metalic, prevazuta cu un maner de impingere si un saculet calduros in care se aseaza copilul. Este potrivita incepand cu 7 luni pana la 3-4 ani. Greutatea maxima admisa este de 90 de kilograme.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *