web analytics

De ce sa alegem o lenjerie de pat alba?

De ce sa alegem o lenjerie de pat alba?

Timp de secole intregi, albul a fost o valoare sigura atunci cand vine vorba despre lenjeria de pat. Un simbol al puritatii, al curateniei, lenjeria de pat alba era un must have pe vremuri. Toate tesaturile care atingeau corpul trebuiau sa fie de un alb impecabil din motive de igiena. Dar si din motive practice deoarece lenjeria de pat alba putea sa fie fiarta pentru a fi cea mai curata.

Stramosii nostri nu se culcau pe altceva decat lenjeria de pat alba. Cele mai bogate familii aveau lenjerii albe din in pe care erau brodate monogramele lor.

Revenind in prezent, putem observa ca lenjeria de pat alba nu si-a pierdut valoarea sau simbolistica sa. Lenjeria de pat alba se poate gasi in diferite materiale precum bumbacul, bumbacul percale, satinul sau alte fibre naturale care pot sa absoarba 100% umiditatea. In plus, se prezinta in foarte multe marimi, fiind adaptata atat pentru un pat de bebelus cat si pentru unul king size.

Uni sau brodata, cu motive ajurate, ornata cu broderii englezesti sau dantela, lenjeria de pat alba este atemporala si o valoare sigura.

Lenjeria de pat alba este cea care creeaza o ambianta minunata in dormitor. Lenjeria de pat alba este alegerea ideala pentru a crea cea mai calma si mai relaxanta ambianta in dormitor. Este cea care stie cum sa se puna in valoare creand cele mai frumoase si mai armonioase combinatii cu ajutorul pernelor de decor colorate  si cea care creeaza cea mai rafinata ambianta cu ajutorul celor mai calitative materiale.

Deci daca preferi o ambianta minimalista, romantica, imaculata sau linistitoare, lenjeria de pat alba cu cele mai delicate broderii sau cu detalii din dantela este cea mai buna alegere.

In plus, lenjeria de pat alba este cea care se poate intretine cel mai usor, putand fi dezinfectata si spalata la cele mai ridicate temperaturi. Inseamna siguranta, incredere si liniste. Exact lucrurile de care ai nevoie.

Iar albul este cel care transmite de minune, la perfectie calitatea tehnica a materialelor folosite. Albul este simbolul luxului. Este o nuanta care inspira luxul si un stil glamour si sofisticat. O nuanta asociata cu igiena si puritatea. Si nu este vorba aici doar despre o senzatie vizuala. Intr-un pat alb ne simtim mai bine si dormim mai bine.

Albul este o nuanta care nu se va demoda niciodata. Dormitoarele devin mai luminoase si mai aspectuoase cu ajutorul acestei nuante. Si acesta va parea mereu nou doar daca schimbi accesoriile, nu si lenjeria de pat- perne, cuverturi, pleduri….

Lenjeria de pat alba este o chestiune de moda, de curatenie, de gusturi, de igiena….

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *