web analytics

De ce jucariile din lemn au asa mare succes ?

De ce jucariile din lemn au asa mare succes?

Un lucru e sigur. Jucariile din lemn sunt din ce in ce mai populare. Departe de a fi demodate, jucariile din lemn sunt din ce in ce mai des alese de catre parinti pentru copii lor.

Jucariile din lemn au asa mare succes deoarece sunt solide si au un look vintage minunat. Puzzle-uri, jucarii de impins sau de constructie… jucariile din lemn au o minunata latura vintage care ii seduce atat pe cei mici cat si pe cei mai mari. In plus, au o durata de viata mai lunga si sunt deci mai rezistente la uzura sau la cazaturi. Si chiar daca se distrug, sunt foarte usor de reparat.

Jucariile din lemn au succes deoarece le poti transmite din generatie in generatie. In mod normal, jucariile din lemn sunt mult mai longevive decat cele din plastic. Deci poti sa le lasi mostenire fratilor mai mici sau chiar poti incerca sa le lasi pentru copiii acestora.

Jucariile din lemn au succes deoarece privilegiaza calitatea si nu cantitatea. Chiar daca jucariile din lemn au un pret mai piperat si nu multi isi pot permite, sunt de cea mai inalta calitate. Deci cu acest tip de jucarii cel mai bine ar fi sa privilegiezi calitatea si nu cantitatea.

Jucariile din lemn au asa mare succes deoarece respecta planeta. Lemnul este un material nobil, durabil, care respecta planeta. Reprezinta deci un gest ecologic prin intermediul caruia copiii vor invata mai multe despre respectul pentru natura si mediu. Pentru culori, sunt folositi in general, coloranti pe baza de apa si vopsele ecologice fara plumb. In ceea ce priveste finisajele, putem regasi aici ceara de albine sau uleiurile vegetale. O multime de atuuri care seduc din ce in ce mai multi parinti.

Jucariile din lemn au o multime de avantaje educative. Formele, perfect adaptate manutelor mai mici sunt ideale pentru a trezi curiozitatea si interesul si pentru a dezvolta functiile senzoriale si motrice. Nu e deci de mirare ca sunt cele mai folosite in crese si gradinite Montessori si nu numai.

Jucariile din lemn nu fac zgomot, nu au luminite, dar asta nu inseamna ca micutii nu se pot distra cu ele. Sunt moi si placute la atingere, trezesc simturile si prezinta cele mai placute si mai vesele culori.

Jucariile din lemn sunt simple, sunt minimaliste, lasand loc creativitatii si ajutand copiii sa isi dezvolte imaginatia. Sunt cadourile ludice prin excelenta care vor stimula creativitatea copiilor.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *