web analytics

Cum sa faci cea mai buna paine de casa

Atunci cand vrei sa faci cea mai buna de casa, primul lucru pe care trebuie sa il faci- sa iti cumperi o masina de paine. Dar cum exista o multime de modele pe piata, mai mult sau mai putin scumpe, mai mult sau mai putin complexe, cu siguranta ca iti vine greu sa alegi, nu-i asa?

Deci pentru ca prepararea celei mai buni paini de casa este un lucru care nu se improvizeaza, ai nevoie de cea mai buna masina de paine. De ce? Pentru ca daca nu dispui de una, trebuie sa dozezi ingredientele, sa framanti aluatul si sa fii atent la dospire. Mai trebuie sa o modelezi cu mana si sa o lasi la cuptor, exact atat cat trebuie. Se pare ca masina de paine, livrata cel mai adesea si cu o carte de retete, reprezinta cea mai practica solutie de a avea mereu acasa la indemana paine proaspata si savuroasa.

Cum o alegi insa?

Ai nevoie de un aparat cu un design sobru. Un prim lucru esential de care sa tii cont tunci cand alegi o masine pentru paine- forma sa. Este foarte important deci ca aceasta sa fie ergonomica si mai sobra, pentru a se putea potrivi cu orice stil de bucatarie.

Un alt criteriu important- capacitatea cuvei. In general, masinile de facut paine de pe piata permit prepararea unei paini intre 500 si 1500 de grame. Dar daca ai o familie mai mare, ai nevoie de o cuva mai mare. Si puterea masinii de facut paine trebuie sa fie proportionala cu aceasta.

In timpul prepararii, faina si alte ingrediente, sunt varsate in cuva si framantatul est lasat pe « mainile » masinii. Dar daca iti doresti un rezultat perfect, cel mai bine ar fi sa alegi un model care detine doua malaxoare.

Trebuie sa ai grija ca materialele din care este fabricata masina de facut paine sa nu fie toxice. Daca iti doresti o paine sanatoasa, este important ca aceasta sa contina teflon

Functiile detinute sunt la fel de importante. Masina iti da posibilitatea de a prepara tipul de paine pe care ti-l doresti? Poti adauga progresiv ingredientele? Pe piata exista chiar si modele de masini de paine pentru cei care sunt intoleranti la gluten, care chiar au un program fara gluten. La unele poti alege gradul de rumenire si unele permit o coacere rapida.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *