web analytics

Cum sa alegi un sistem de monitorizare audio pentru bebelusi

Ziua, dar si noaptea, este foarte important sa iti monitorizezi tot timpul ingerasul, pentru a putea sta mai linistit si pentru a putea raspunde imediat nevoilor sale. Din aceste motive, sistemele de monitorizare audio pentru bebelusi ar trebui sa se regaseasca pe lista ta de necesare atunci cand te pregatesti de venirea unui bebelus in familie.

Care sunt criteriile de care sa tii cont atunci cand vrei sa alegi cel mai bun sistem de monitorizare audio pentru bebelusi?

Utilizarea sa. Daca locuiesti intr-un apartament mai mic, cu siguranta ca nu vei avea nevoie de un sistem de monitorizare audio pentru a-l auzi pe bebe ca plange. Dar daca locuiesti intr-o casa mai mare si camera copilului este departe de dormitorul vostru sau daca vrei sa te relaxezi seara in gradina, vei avea nevoie de un sistem de monitorizare audio. Va trebui deci sa tii cont de raza de actiune care poate sa porneasca de la 50 de metri si sa ajunga pana la 1000 de metri.

Autonomia. Un criteriu foarte important de care trebuie sa tii cont mai ales atunci cand vrei sa functioneze fara intreruperi prelungite. O mai mare autonomie este cea care va garanta utilizatorului ca se poate deplasa sau ca poate activa sistemul oricand vrea, fara sa se teama ca se va opri brutal, fiind deci si mai linistit cu privire la calitatea supravegherii audio a bebelusului.

Undele emise. Sistemele de monitorizare audio emit unde, la fel ca orice aparat fara fir. Dar ar trebui sa alegi un model care emite unde joase, nu foarte puternice si care se activeaza cand bebe incepe sa se agite, nu cand este calm sau doarme.

Tine cont si de canalele de transmitere. Alege un sistem cu 2 canale sau cel mai bine, cu 4 canale.

Designul. Pe piata sunt prezente diferite modele, pentru ca parintii sa poata sa aleaga modelul care se asorteaza cel mai bine cu camera copilului sau modelul cel mai practic din punct de vedere estetic.

Modelele digitale sunt mai sofisticate si au un sistem mai evoluat. Sunt compacte, sunt moderne si elegante. Receptorul are marimea si aparenta unui telefon.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro
Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *