web analytics

Cum poti mixa imprimeurile in toamna si iarna aceasta?

Buline, dungi, flori, carouri…. esti fan imprimeuri? Foarte bine. Iti dam o veste buna- se vor purta si in noul sezon toamna – iarna 2018-2019 si se vor purta impreuna in cele mai inedite si mai originale combinatii. Nu stii insa cum sa le asociezi pentru a fi cea mai cool si cea mai trendy? Citeste acest articol.

Sa mixezi imprimeurile, reprezinta cel mai stilat lucru cu putinta. Nu ar trebui sa porti un singur imprimeu pe o singura piesa vestimentara. Te poti distra si poti incerca sa le imbini pentru a obtine cele mai inedite asociatii. Ei bine, da, este posibil sa porti de minune cele mai frumoase mixuri de imprimeuri.

Este chiar foarte sic si foarte cool sa faci asta. Cum poti face insa acest lucru pentru a obtine cele mai frumoase tinute?

Mixeaza imprimeurile din aceeasi familie pentru a te juca cu proportiile. Cu siguranta ca reprezinta cea mai simpla modalitate de a purta imprimeurile. Este de ajuns daca vei imbina deci 2 piese vestimentare care au acelasi motiv. Dar te poti distra in acelasi timp si cu diverse marimi ale acestui motiv. De exemplu, poti alege bulinele. O bluza neagra cu buline mari albe va arata cel mai bine alaturi de o fusta in nuante de rosu cu buline foarte fine si foarte discrete. Poti sa aplici aceasta tehnica la toate imprimeurile, chiar si la dungi. Poti imbina de exemplu de minune dungile orizontale cu cele verticale.

Te poti juca cu cele mai frumoase contraste. Pentru a adauga mai multe imprimeuri tinutei tale, ai o alta optiune la indemana- cea de a te distra cu contrastele. Adica poti alege flori foarte mari si colorate pe care sa le porti cu buline mai sobre sau mai grafice. Vrei sa obtii insa o alta ambianta? Amesteca un imprimeu tip leopard plin de culoare si de vitamina cu dungi orizontale in nuante de alb si de negru.

Alege culorile. Nu ar trebui sa amesteci mai mult de trei culori. In plus, ar trebui sa fie cam in aceeasi gama de culori pentru cel mai armonios rezultat.

Cateva idei de combinatii.

  • buline si carouri- un rezultat perfect. Cine ar fi crezut ca se pot potrivi de minune? Numai bine deoarece sunt in topul tendintelor in noul sezon. Unul este romantic si retro, celalalt este mai clasic, BCBG chiar. Poarta deci o pereche de pantaloni eleganti in carouri cu o bluza vaporoasa cu buline.
  • dungi si flori- o valoare sigura. Imprimeuri indemodabile care arata cel mai bine impreuna. Dungile sobre si florile colorate merg de minune impreuna.
  • jaquard si tartan- un rezultat foarte couture. Adica o vesta din jaquard purtata cu un sacou tartan pentru cel mai stilat rezultat.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *