web analytics

Combine frigorifice care consuma putin

In ziua de azi putine sunt combinele frigorifice incadrate in clasa de eficienta energetica A. Majoritatea apartin clasei A+ sau A++. In cazul in care iti doresti achizitionarea unei combine frigorifice care consuma putin citeste randurile de mai jos.

Separarea de vechiul frigider, mai ales daca acesta are peste 10 ani pare un lucru indispensabil, atat pentru economia personala cat si pentru binele planetei. In plus, cele mai recente combine frigorifice de pe piata asigura o mai buna conservare a alimentelor si consuma mai putina energie electrica decat un aparat vechi.

Au aparut o multime de tehnologii noi care ne ajuta sa economisim energie. Spre exemplu tehnologia No Frost care foloseste un ventilator si care permite pastrarea unei temperaturi constante in interiorul combinei frigorifice, impiedicand totodata formarea unui strat de gheata sau un supraconsum de energie.

O combina frigorifica incadrata in clasa de eficienta energetica A++ permite o economie la electricitate de pana la 60% spre deosebire de un aparat din clasa C cumparat in urma cu 10 ani. O combina frigorifica mai noua, mai peformanta si mai buna este dotata cu compresoare noi, o izolatie mai buna si o circulatie a aerului optimizata.

Trebuie sa stii ca izolatia termica are un rol decisiv in ceea ce priveste eficienta unei combine frigorifice, ne poate spune daca este sau nu economica.

O combina frigorifica side by side ar putea folosi cu pana la 20% mai multa energie decat o combina frigorifica standard. Trebuie sa tii cont si de acest lucru daca vrei o combina frigorifica care consuma putin.

In plus, daca combina frigorifica pe care ai pus ochii este dotata cu functii eco sau alte tehnologii special gandite pentru un consum redus atunci nu ar trebui sa eziti si sa alegi acea combina. Un alt lucru avantajos ar fi sa cumperi o combina frigorifica cu doua motoare, unul pentru frigider si altul pentru congelator deoarece este mai fiabila si mai economica. Pentru persoanele care lipsesc mai mult de acasa s-a creat functia Holiday al carei rol este acela de a reduce la minim temperatura si durata de functionare a aparatului.

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *