web analytics

Choker

Choker

Gata cu colierele tip plastron, cascadele de perle sau alte bijuterii pe care le credeai in tendinte. Noua bijuterie in tendinte a momentului este chokerul, adica un fel de colier la nivelul gatului. Colierul choker este colierul care se va putea vedea in acest nou an peste tot. Venit direct din anii ‘9, colierul choker este cel care revine in forta in anul 2017.

Choker, bijuteria in tendinte a momentului.

Colierul choker este bijuteria care a devenit de ceva vreme un veritabil must have atunci cand vorbim despre bijuteriile boeme dar sic in acelasi timp. Este bijuteria de adoptat de urgenta atunci cand vine vorba despre o alura sic dar perfecta.

De ce ar trebui sa porti si tu un choker?

Pentru ca este un atu de seductie de la nivelul gatului si pentru ca vine cu un plus de fantezie pentru un look foarte simplu. Deci nu ai de ce sa te privezi de el.

Pentru ca este cel care te ajuta sa te bucuri de o eleganta naturala si care pune de minune in valoare cele mai simple tinute. In plus, merge de minune atat cu tinutele de vara cat si cele de iarna.

Vrei sa te bucuri de un detaliu care face diferenta? Alege in acest caz colierul choker. Este cel care te va ajuta sa ai cele mai frumoase si mai stilate tinute cat ai zice peste.

Este bijuteria in tendinte a momentului pe care o poarta chiar si fashionistele sau vedetele peste tot. Deci este un colier de adoptat de urgenta.

Care sunt cele mai frumoase modele de coliere choker pe care sa mizezi si tu?

  • colierul din dantela, boem, sexy si elegant, ideal pentru a pune in valoare un look mai simplu.
  • colierul cu sireturi, ideal pentru a veni cu un plus de originalitate pentru toate tinutele.
  • colierul din blugi care va pune cel mai bine in valoare un look casual.
  • colierul cu perle sau cu pietre pretioase, foarte sic si foarte retro in acelasi timp.
  • colierul din catifea, foarte clasic si foarte usor de purtat la toate tinutele.
  • colierul din piele ornat cu pandantiv pentru un plus de caracter pentru toate tinutele.

Lasa-te si tu sedusa de farmecul retro si senzual al unui choker. Este cel cate te va flata, care va sublinia delicateta gatului feminin si care va veni cu o nota irezistibil de sexy pentru orice tinuta. Este bijuteria care nu are cum sa te lase indiferenta.

 

Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *