web analytics

Cele mai frumoase cadouri de 8 martie

Martie este acea luna din an in care simbolurile iubirii sunt peste tot in jurul nostru. Ne dorim sa venim cu cele mai frumoase cadouri de 8 martie pentru cele mai delicate fiinte din viata noastra, femeile. Chiar daca 8 martie reprezinta ocazia perfecta pentru a o rasfata pe cea care ne-a adus pe lume, pentru unii reprezinta o adevarata incercare. Am adunat pentru voi idei pentru cele mai frumoase cadouri de 8 martie, pe care le gasesti oriunde. Vrei sa afli si tu care sunt cele mai frumoase cadouri de 8 martie? Atunci citeste randurile de mai jos.

Produse pentru ingrijirea mainilor

Printre cele mai frumoase cadouri de 8 martie se regasesc produsele pentru ingrijirea mainilor. O cutie de crema pentru maini, un tratament pentru cuticule, o oja pentru unghii in culori simpatice, toate acestea alaturi de un CD cu muzica relaxanta, iata unul din cele mai frumoase cadouri de 8 martie pentru o mama care se ingrijeste.


 

 

Catalog produse ingrijirea mainilor → Elefant.ro

Catalog produse ingrijirea mainilor → Notino.ro


Un cos cu fructe exotice. 

Numeroase sunt magazinele care ofera in ultima perioada cosulete pentru diferite ocazii. Pentru 8 martie un cos cu fructe exotice pare o idee potrivita. Alege-le pe acelea pe care nu le cunoaste foarte bine si improvizeaza o zi a degustarilor. Litchi, rodie, smochine, fructul pasiunii, papaya, lasa-te inspirat in raionul cu fructe exotice.


Tratament pentru par

Raioanele magazinelor sunt pline de astfel de produse. Printre cele mai frumoase cadouri de 8 martie se regasesc si mastile pentru par, tratamentele pentru volum sau pentru par degradat. Ser, tratament hidratant, etc. Adauga la toate acestea o perie, cateva elasticuri, o banderola pentru a completa acest ansamblu dragut.

Vezi si : Top 10 parfumuri de dama 2019


 

 

 

Catalog tratamente pentru par → Elefant.ro

Catalog tratamente pentru par → Notino.ro


O carte bine aleasa

Alege cu grija o carte pe care mama ta o va aprecia, tu ii stii gusturile mai bine decat oricine altcineva. Incearca, in egala masura, sa gasesti un element in legatura cu cartea respectiva, pentru a-l impacheta impreuna cu cartea. Spre exemplu, daca ii oferi o carte cu retete, completeaza cadoul cu ceva de mancat sau daca ploua pe coperta cartii, ofera-i o umbrela, etc. Ai o multime de variante la indemana.


Vezi catalogul de carti → Elefant.ro

Vezi catalogul de carti → Libris.ro


Ultima actualizare -

fashiondays.ro orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *